Guide: Gode råd til at pleje dine neglebånd

Guide: Gode råd til at pleje dine neglebånd

Det er en udbredt tendens at mange der begynder at lave deres egne negle vælger at nedprioritere deres neglebånd. Vi ser det dog som mindst lige så vigtigt, at man sørger for at pleje sine neglebånd, når man laver sine egne negle, for hvem gider at have de fineste negle samtidig med at ens neglebånd ser utroligt kedelige ud? Vi mener derfor at fine negle og sunde neglebånd er noget der skal gå hånd i hånd.

Derfor har vi lavet et blogindlæg, hvor vi deler ud af gode tips og tricks til hvordan du kan forebygge eller behandle usunde neglebånd. 

1: Påfør lotion eller aquaphor før aftagning af gel neglelak

En af de bedste metoder, hvorpå man kan holde sine neglebånd pæne under fjernelse af sin gellak neglelak, er ved at påføre et godt lag lotion eller aquaphor på dine neglebånd før aftagning. Herefter kan du blot aftage din gellak neglelak som du plejer at gøre med en acetone neglelakfjerner. Du vil måske opleve at dine neglebånd stadig er en smule tørre, men det er stadig meget bedre end hvis du slet ikke brugte lotion eller aquaphor. 

2: Påfør Cuticle oil og håndcreme hver dag

Vi anbefaler altid at påføre vores Naillak Cuticle Oil to gange dagligt, for at holde dine neglebånd fugtige. Det kan også være en god ide at påføre en håndcreme umiddelbart efter neglebåndsolien, fordi den låser fugtigheden i neglebåndsolien. 

3: Drink en masse vand hver dag

Ved at drikke en masse vand holder du din hud ung og sund, hjælper dit stofskifte og samtidig styrker dine tænder. At holde din hud ung og sund har en rigtig stor tilknytning til at undgå tørre og svage neglebånd, hvilket er årsagen til at vi anbefaler at drikke en masse vand, hvilket du ønsker at pleje din neglebånd efter bedste evne.

Skulle du sidde inde med nogle gode tips til hvordan når kan beskytte og pleje sine neglebånd, så vil vi hjerteligt gerne høre fra dig, så vi sammen kan hjælpe hinanden til endnu sundere neglebånd. Skriv til os på info@naillak.dk