Bliv klogere på: Hailey Bieber Nails

I 2022 fik vi den absolut mest populære negletrend – ”Hailey Bieber-negle” eller glazed donut-designet. Det er et design, der blev populært, efter Hailey Bieber havde det på til Met Gala 2022, hvor hun og negleteknikkeren, Zola Ganzorigt, fandt på looket. Det endte med at blive så populært, fordi det netop ikke kræver alverden at lave, og så længe man har de rigtige redskaber ved hånden (som vi hjælper dig med), så er det næsten lige så hurtigt at få, som når du ellers ordner dine negle derhjemme.

Sådan laver du "Hailey Bieber Nails" selv

Find en beskrivende guide til “Hailey Bieber Nails” længere nede på siden

Hvad er "Hailey Bieber Nails"?

Det er jo ikke et design i sig selv, for det er faktisk ”bare” pearl powder, der har en perlemor-effekt, som man gnubber på neglen. Det er utrolig simpelt, men også utrolig flot.

De her glazed donut-negle passer til enhver anledning og årstid! Som du læste, så havde Hailey Bieber dem på til en gala, de er også perfekte til bryllup og andre festligheder. Men man kan også sagtens have dem på til hverdag, både om vinteren hvor det er et lidt ”frosted” look, eller minder om is på vinduerne. Samtidig er det også virkelig flot til sommeren med de lysere farver, der er perfekt til en ferie sydpå eller bare herhjemme.

I det originale design bruger Zola en nude base, men blander den med top coat for at fortynde farven – dette skal du heldigvis ikke ud i, for vi har Blossom, der er perfekt som base til designet! Den er nude og transparent, og dermed ret så passende til designet.

Det nemt design at lave selv, så længe man har de rigtige ting til det. Og det kan vi hjælpe dig med! Naillak har nemlig det perfekte sæt til dig der godt kunne tænke sig de flotte ”glazed” negle.

Du skal blot bruge følgende for at lave Hailey Bieber Nails

1 x Gellak Startsæt 

1 x Glazed Donut Kit

Evt. No. 188 - Milky White eller andre gellak farver, hvis du ønsker at lille twist til dine Hailey Bieber negle

Inspiration til Hailey Bieber negle

Find inspiration fra os og vores kunder til Hailey Bieber nails, også kendt som glazed donut negle.

Trin-for-trin guide til at lave Hailey Bieber negle

Step 1: Prep dine negle til Hailey Bieber negle

Man skal starte med at preppe sine negle, som man normalt gør, når man skal lave gelnegle. Du fjerner dit gamle produkt fra neglene, så du har et nyt lærred at arbejde med, du filer dine negle, buffer og skubber forsigtigt neglebåndene tilbage. Tilbageværende neglebånd klippes med en negleklipper. Herefter formen du neglen med en 180 edge neglefil. Til Hailey Bieber negle er mandelformede negle den mest populære negleform. Herefter massere du en fnugfri wipe vædet ind i cleanser på dine negle. Til sidst anbefaler vi, at du påfører en lag primer og lader det lufttørre.

Er det første gang, du prepper dine negle til gellak, så anbefaler vi, at du læser hele vores guide til prepning ⬇️

Læs mere

Step 2: Påfør Base Coat inden Hailey Bieber

Når den er klar, lægger du et lag Base Coat og hærder den i din UV lampe i 45-60 sekunder (alt efter hvilken lampe du bruger).

Læs mere

Step 3: Påfør base farve til Hailey Bieber

Nu skal du lægge et tyndt lag Color Coat – her foreslår vi enten Blossom, som er den helt klassiske base for designet. Den nude base skaber nemlig den perfekte baggrund for pulveret, så det kommer til sin ret.

TIP: Hvis du hellere kunne tænke dig en lidt hvidere base, foreslår vi at du bruger Milky White, da den stadig er en transparent og ”nude” farve, og ikke lige så hård i farven, som vores kridhvide Snow er.

Læs mere

Step 4: Påfør 2. lag farve til Hailey Bieber

Når første (tynde) lag af Blossom er lagt, gentager du og lægger endnu et tyndt lag, og hærder det.

Step 5: Påfør Top Coat

Du kan vælge at lægge et lag Top Coat, for at sikre at dine negle holder ekstra godt og længe. Du påfører et tyndt lag top coat og hærder det i din UV-lampe som før.

Step 6: Påfør Pearl Powder

Nu kommer vi til den sjove del! Du skal nemlig have det flotte Pearl Powder på neglen. Du skal IKKE fjerne det klistret lag fra top coaten, da det er med til, at få pulveret til at sidde ordentligt på neglen. Man tager den lille applikator, der følger med sættet, dypper det i beholderen med pearl powderen, så der er en lille smule pulver på applikatoren. Nu skal du gnide pulveret stille og roligt over neglen (evt. duppe det lidt på først). Derefter ”gnubber” du det ind i neglen – dette er med til at neglen kommer til at skinne flot og elegant.

TIP: En lille del rækker længere, end man lige skulle tro med pulveret. Så hellere tage lidt ad gangen, end at sidde med alt for meget på neglen, som du kunne have brugt en anden gang!

Step 7: Påfør Top Coat

Derefter kan du lægge et lag top coat og hærde den i din UV-lampe. Når du har fjernet det klistret lag med vores Naillak Cleanser, kan du vaske dine hænder, og fjerne det pulver der eventuelt skulle sidde på huden omkring dine negle.

Det var det!

Lettere bliver det simpelthen ikke.

Man kan også eksperimentere lidt med baggrundsfarver, hvis man ikke vil have de helt klassiske glazed donut-negle. Man kan eksempelvis lægge Midnight Black, som base i stedet for Blossom eller Milky White, for at se den flotte perlemorseffekt, der er i pulveret – det bliver nemlig forstærket endnu mere med en mørkere baggrund.

Der er også flere neglekunstnere på Instagram og TikTok, der har eksperimenteret med pulveret, ved at lave de klassiske franske negle, men så tilføje pulveret, som en ekstra detalje til designet. Der er uendeligt mange måder man kan bruge pearl powderen på, og der er virkelig fantasien, der sætter grænser. Man kan også prøve at lave designs, hvor det kun er halvdelen af neglen, der er dækket af pulver – eller den franske spids der er dækket, så man får skinnende fingerspidser.

Vi håber du kan bruge guiden og inspirationen, og at du får smukke og skinnende negle, som du bliver glad for med vores Pearl Powder-sæt.

Se hvordan Maria fra MyBeautyGuide laver Hailey Bieber Nails

@naillak.com

Glazed Donut Nails ✨💅🏻

♬ original sound - Naillak.com

Ofte stillede spørgsmål om Hailey Bieber Nails

Kan man bruge Pearl Powder til andre designs end Hailey Bieber Nails

Svar: Ja, det kan man sagtens! Som vi skrev i vores indlæg om negletrenden “hailey bieber nails”, så er der mange måder at bruge vores Pearl Powder på. Man kan eks. Bruge den til at spice franske negle op, eller som blomstebladene på et blomsterdesign!

Skal man bruge den lille applikator, der medfølger, til at lave hailey bieber negle?

Svar: Det hurtige svar er, at det er den letteste måde at lave hailey bieber nails på, ja. Man kan dog også bruge vores større make-up svampe til at påføre pulveret - så går det også endnu hurtigere på applikationen.

Spidserne af min negl er ikke dækket af pulveret, hvad gør jeg?

Svar: Da vores Pearl Powder er så fint og faktisk kan vaskes af med sæbe og vand, er det vigtigt at man for det første påfører pulveret helt ud til spidserne (og gerne på tippen af neglen), når man laver hailey bieber nails, men også sikrer at top coaten dækker neglen og pulveret helt. Hvis ikke det gør det, kommer man nemlig ud for, at pulveret godt kan blive vasket af ved håndvask.

Er det nødvendigt at lægge et lag top coat over pulveret, nu hvor det fjerner det klistret lag?

Svar: Det er det! Lige meget hvad er top coat altid det sidste lag i din neglerutine - også her hvordan har brugt Pearl Powder. Top Coaten forsegler neglen og sørger for, at det flotte Pearl Powder bliver hvor der skal være.

Hvordan fjerner jeg det overskydende pulver der er på fingeren efter man har lavet hailey bieber nails?

Svar: Det er lidt forskellige metoder til at fjerne det overskydende Pearl Powder. Man kan vælge at gøre neglene færdig, og efter man har hærdet top coaten, så vaske hænderne med sæbe, og så burde pulveret være væk. Ellers kan man tage en fnugfri wipe med lidt Cleanser på, og forsigtigt fjerne det overskydende rundt om neglen. SÅÅ har du de perfekte hailey bieber nails uden pulver på huden omkring neglene.

Har du flere spørgsmål til Hailey Bieber Nails, så sidder vi altid klar til at give dig de bedste råd og vejledning om hailey bieber nails på info@naillak.dk

Find mere inspiration