Step 4: Afslut med din Top Coat

Step 4: Afslut med din Top Coat

Step 4: Afslut med din Top Coat

// VIDEO GUIDE I BUNDEN //

Udstyr til at påføre Top Coat:

Du kan også bruge:

  • Naillak Neglebåndsolie

Påførings af Naillak Top Coat 

Tip: Vi anbefaler at du ryster din Top Coat godt inden brug.

For at fuldende dit resultat, skal du påføre din Naillak Top Coat for at forsegle din Color Coat og opnå et langt og holdbart resultat. Vores Top Coat findes i fire forskellige varianter:

  • No Wipe ( Neutralt look - slipper for at fjerne “sticky layer”)
  • Shine ( Giver at ekstra shiny look)
  • Matte ( Givet et mat look )
  • Super Matte ( Giver et ekstra shiny mat look )

Naillak Top Coat skal ligesom din Base Coat og Color Coat påføres i et tyndt og jævnt lag og derefter hærdes under din Naillak 48W i 60 sekunder eller under din Naillak 6W i 90 sekunder, hvor vi anbefaler at du hærder af 2 omgange; først pege-, lange-, ringe- og lillefingeren og herefter tommelfingeren i en omgang for sig. 

Efter du har hærdet din Naillak Top Coat, vil du opleve, at din Top Coat danner et klistret lag(gælder ikke vores no wipe top coat). Dette kan du fjerne ved hjælp af en Fnugfri Wipe vædet ind i Nailak Cleanser. 

For at undgå, at det klistret lag kommer i kontakt med huden, så anbefaler vi at du trækker dine Fnugfri Wipes med cleanser fra negleroden og ud mod neglespidsen.

Husk: Med gellak neglelak skal du ikke file dine negle efter du har påført din top coat. Hvis du dog vil være lidt kreativ, så kan du dog ved brug af din neglefil 1000/4000 shine give dine negle et lidt glossy shine look ved let at file overfladen på din matte top coat.

Til sidst kan du bruge din neglebåndsolie til at blødgøre og pleje dit neglebånd rundt langs neglekanten for at passe godt på dine neglebånd.

Nu er dine fine gellak negle færdige! Juubiii 💅🏼 Vi håber du har lyst til at dele dem med os og resten af Naillak’s kunder på vores facebook gruppe, som du finder lige her: 

Naillak Vip Univers

Når du er klar til fjerne din gellak neglelak, så kan du finde en guide til dette, ved at klikke på næste step nedenfor. Vi håber selvfølgelig at der går lidt tid.

Gå tilbage til oversigt