Step 2: Påfør din Naillak Base Coat

Step 2: Påfør din Naillak Base Coat

Step 2: Påfør din Naillak Base Coat

// VIDEO GUIDE I BUNDEN //

Du er nu nået til step 2 i guiden over, hvordan du nemt og hurtigt lærer at lave dine egne gellak negle med produkter fra Naillak. Du har nu forberedt dine negle til perfektion, og derfor er du klar til at tage hul på nogle af dine Naillak gellak Coats. I denne omgang er det Naillak Base Coat, det drejer sig om.

Tip: Vi anbefaler at du ryster din base coat godt inden brug.

På dette trin skal du bruge;

-          Naillak Base Coat

-          Naillak UV/LED 48W eller Naillak UV/LED 6W

Du er nået hertil, hvor det primært drejer sig om at få lagt et tyndt, jævnt lag Naillak Base Coat med fokus på ikke at ramme huden, og en god idé er ikke at påføre din Base Coat helt ned til negleroden.

Det, du gør, er at påføre din Naillak Base Coat i tynde strøg, så du sørger for at få fordelt så jævnt og ensartet et lag som muligt over hele neglen. Som nævnt er det en god idé ikke at påføre din Base Coat helt ned til negleroden. Dette vil på næste step nemlig gøre det nemmere for dig at påføre din Naillak Color Coat, da det resulterer i, at den i så fald ikke vil løbe ud.

Når du har påført din Base Coat i tynde lag, er det en rigtig god idé at forsøge at forsegle lakken på negleoverfladen ved at køre lakken over neglespidsen og en lille smule under neglen, hvis det er muligt. Dette sikrer nemlig, at neglespidsen ikke flosser eller slår flig af gellak af sig, og dermed øger du chancerne for at have et færdigt, fejlfrit look i lang tid.

Det er vigtigt at din Naillak Base Coat ikke kommer i kontakt med huden, men skulle uheldet være ude, kan du hurtigt fjerne det med en Naillak Cleanser Wipe eller en Fnugfri Wipe vædet ind i Naillak Cleanser. På denne måde sikrer du ikke at skade hverken huden eller neglen. Ganske nemt og effektivt.

Lad dine negle hærde i 60 sekunder i din 48W lampe

Du har gjort dig umage og helt sikkert gjort et flot stykke Base Coat arbejde, hvorefter det er tid til første omgang hærdning af din lak. Efter, du har påført din Base Coat, skal dine negle hærde under din Naillak 48W eller Naillak 6W. Både Naillak 48W og Naillak 6W er udviklet med både UV- og LED lys, hvilket betyder, at de er hurtigere til at hærde din gellak end andre tørremaskiner med enten UV eller LED lamper. Vores tørrelamper er altså både en UV-lampe og en LED lampe i én og samme lampe, og derfor skal dine negle ikke være under lyset i mere end 60 sekunder, hvis du bruger vores Naillak 48W. I den fikse rejseudgave, Naillak 6W, skal din gellak i stedet hærde i 90 sekunder, hvor vi anbefaler, at du hærder af 2 omgange; først pege-, lange-, ringe- og lillefingeren og herefter tommelfingeren i en omgang for sig.

Der er nu gået knapt 60 sekunder, du tager dine negle ud, og tænker; ”åh, nej. Jeg må have gjort noget forkert, siden min Base Coat stadig ser våd og klistret ud?!” Men nej, bare rolig. Det er ganske normalt og helt rigtigt, at dine negle stadig skal se klistrede ud. Her er det bare vigtigt, at du ikke begynder at pille i lakken eller tvære i det, for hvis du gør det, er der nemlig stor chance for, at du ikke ender med den blanke, glatte overflade, som man forventer af et perfekt look med gellak negle.

Vær opmærksom på, at det er en fejl at der står 30-45 sek i videoen. Den korrekte tid er 60 sekunder i 48w UV/LED lampe og 90 sekunder i vores 6w UV/LED lampe.

Så lad du bare nallerne være, som de er, og hop du så i stedet videre til næste og tredje step. Her skal du nemlig rigtig til at trylle og vælge den helt rigtige farver, der passer til dig, dit liv og det, der nu en gang står på kalenderen for dig i denne måned. For ja, følger du vores steps slavisk, kan du sagtens forvente, at din gellak holder sit look i op til fire uger.

Gå tilbage til oversigt