Step 3: Udvælg og påfør Naillak Color Coat

Step 3: Udvælg og påfør Naillak Color Coat

Step 3: Udvælg og påfør Naillak Color Coat

// VIDEO GUIDE I BUNDEN //

Så langt så godt. Du er nu nået til tredje trin, og dette er faktisk det step af alle, der er allermest udfordrende. Ikke fordi, at det er svært at påføre eller nå i mål med neglene, nej, men simpelthen fordi, det kan være og er super svært at beslutte sig for, hvilken farve af vores flotte Naillak Color Coats du skal vælge. 

Tip: Vi anbefaler at du ryster dine color coat godt inden brug.

På dette trin skal du bruge;

-          Naillak Color Coat i lige din farve

-          Naillak UV/LED 48W eller Naillak UV/LED 6W

Det ér vanvittig svært at udvælge den gellak farve, der skal påføres på dine negle. Det er nemlig ikke bare en gellak i rød, blå, grøn, gul eller grå nuance, da der findes et hav af forskellige toner og nuancer inde under hver enkelt farve. Faktisk kan du her hos os vælge over 150 forskellige Naillak Color Coats, og det er derfor virkelig svært at beslutte sig.  Men okay, lad os nu bare være ærlige, det er virkelig også her, at det bliver rigtig, rigtig sjovt.

Skulle du have brug for eller lyst til at få lidt farveinspiration, kan du læse vores blogindlæg, der giver dig gode tips og tricks til, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger farve. Vi kan sige så meget, at det eksempelvis kan omhandle hudtone og årstid, men klik ind på siden lige hér og bliv meget klogere på valg af farve.

Sådan påfører du din Naillak Color Coat

På dette trin i rejsen mod de perfekte hjemmelavede gellak negle er det her, hvor du virkelig kan se resultater. Jo, bevares, selvfølgelig kan du se, at der sker noget, når neglene er blevet filet og finpudset, men nu sker det store farveshow.

Her gør det samme sig gældende, som da du påførte vores Base Coat, nemlig at du skal påføre det i tynde, jævne lag. Efter første lag skal din gellak ligeledes hærde i din Naillak 48W i 60 sekunder eller under din Naillak 6W i 90 sekunder, hvor vi anbefaler at du hærder af 2 omgange; først pege-, lange-, ringe- og lillefingeren og herefter tommelfingeren i en omgang for sig.

Herefter giver du dine negle endnu en omgang gellak i den valgte Color Coat, og flere giver sine gellak negle en tredje omgang Color Coat, men det er helt op til dig at vurdere hvor mange lag, du bedst kan lide.

Som med din Base Coat er det også en god idé at forsegle neglen ved at påføre din Color Coat på neglespidsen og gerne lidt ned under neglespidsen på bagsiden, da det er måden, hvorpå du sikrer, at din gellak binder sig til neglen og ikke slipper eller bobler op efter kort tid. Når din gellak er påført, skal du være opmærksom på, at negleoverfladerne også efterlades klistrede, som de blev ved din Base Coat – og igen, det er helt normalt og lige efter gellak-bogen.

Næste step omhandler vores fantastiske Naillak Top Coat. Guiden finder du ved at klikke videre på næste step nedenfor.

Tip: Undgå at ramme huden med din Naillak Color Coat. Det er derfor vigtigt, at du er yderst forsigtig, når du påfører din gellak. Vi anbefaler, at du sigter efter at påføre med én millimeter mellem penslen og huden for netop at sikre, at du ikke kommer i kontakt med huden under behandlingen.

Gå tilbage til oversigt