Step 1: Forbered dine negle

Step 1: Forbered dine negle

Step 1: Forbered dine negle

Vær venligst opmærksom på, at Gellak produkter ikke må opbevares eller benyttes i direkte sollys (udendørs eller ved vindue etc.), da Gellak hærder ved høj UV-stråling og dermed bliver ubrugelige. Ligeledes er det vigtigt, at du lukker din lakker godt efter brug, da lakkerne ikke har godt af lufttilførelse. 

Bliv klogere på hvordan du opnår langtidsholdbare negle og passer godt på dine lakker lige her

At lave flotte, holdbare gellak negle hjemme i sin egen stue er meget nemmere, end de fleste går og tror. Faktisk er det noget af det nemmeste, du kan gøre, når det kommer til skønhedsrutiner a la et luksuriøst spaophold. For selvom det kræver det rette tilbehør og udstyr, kan du sagtens forvente, at din gellak kan holde i op til fire uger – uden en eller flere flossede negle, afskalninger eller flækkede negletipper.

Det kræver skam bare, at du gør dig et godt stykke forarbejde. Men bare rolig. Vi har gjort det let for dig ved at dele hele processen op i 5 enkle steps, så du hurtigt, nemt og helt selv kan skabe det bedste udgangspunkt for hjemmelavede gellak negle fra Naillak helt uden problemer.

De fem steps kan du vælge at følge slavisk på denne side. Og gør du det, er der størst garanti for et fantastisk Naillak-look med gellak, der holder længst muligt. Rigtig god fornøjelse med dine nye gellak negle. 

Step 1: Forbered dine negle

// VIDEO GUIDE I BUNDEN //

Første skridt i din rejse med gellak er at forberede dine negle, så de bliver så modtagelige som muligt overfor dine gellak produkter. Nedenfor kan du læse, hvilke af vores Naillak forberedelsesprodukter, du skal bruge, for at komme i mål med dette step. 

På dette trin skal du altså bruge:

-          Naillak Neglefil 180 – Edge

-          Naillak Buffer 100-180 el. Naillak Blok Buffer

-          Naillak Cleanser & Fnugfri Wipes

-          Naillak Neglebåndsskubber

-          Naillak Neglebåndsklipper

Der er andet effektivt tilbehør, du også kan bruge til dette look, nemlig Naillak Primer samt Naillak PH Bond, men er ikke nødvendige for at kunne forberede dine negle til perfekte gellak negle.

Alt det nævnte udstyr, du skal bruge for at komme godt i gang med at forberede dine negle, finder du her på vores hjemmeside ved blot at klikke på produktnavnet. Du kan også vælge at købe en af vores negle kits, eksempelvis Naillak Try Me sæt, Naillak Like Me sæt, Naillak Love Me sæt eller Naillak You & Me. Hver især indeholder de alt det, du skal bruge, for at komme godt i gang.

Dét skal du vide om din gellak

Vi har sagt det før, men vi kan ikke sige det nok. Første step, nemlig forberedelsen, er og bliver et af de vigtigste steps til, at din gellak holder i fire uger i stedet for måske bare en enkelt uge. Du er blevet præsenteret for det tilbehør, der med fordel kan bruges for at forberede – altså preppe – dine negle mest effektivt.

 Inden, du bruger de forskellige remedier, skal du sørge for følgende:

-     Undgå at bruge vandbaserede produkter, inden du påfører din gellak. Eksempelvis en håndcreme eller håndvask lige inden. Dine negle absorberer vand lynhurtigt, hvorefter de udvider sig, og dette betyder, at så snart dine negle trækker sig sammen igen, vil din påførte gellak løsne sig fra neglen og tippe/boble op – og det dur ikke.

-     Sørg ligeledes for at undgå støv under brugen af dine gellak produkter fra Naillak. Naillak Coats – og gellak samt neglelak generelt – klæber nemlig ikke optimalt til dine negle, hvis der kommer støv ind under eller i selve lakken.

Tager du disse forholdsregler, er du ellers klar til at gå i gang med din hjemmespa af en gellak behandling.

Sådan går du gennem 1. step

Det første, du skal gøre, er at bruge din Naillak Neglebåndsskubber til at skubbe dine neglebånd tilbage og fjerne det hvide, der er efterladt på dine negle. Dette er blandt andet døde hudceller fra dine neglebånd, som du efter bedste evne forsøger at fjerne med den modsatte ende af din Naillak Neglebåndsskubber. Herefter klipper du eventuelle rester fra neglebåndet af med din neglebåndsklipper.

Nu er det så tid til at finde din Naillak Buffer 100/180 frem. Den skal du bruge til at file dine negleplader – i et mildt tempo – for at fjerne den blanke overflade på neglen. Ved at fjerne den blanke overflade gør du det nemmere for dine produkter fra Naillak at binde sig til neglen, hvorfor du får et mere holdbart resultat. Her gælder det om at være forsigtig, da et for hårdt tryk mod negleoverfladen kan påføre mere skade end gavn, og er du bange for at skade neglene – eller blot har skrøbelige negle – kan du i stedet benytte Naillak neglefil 220/280, som er mindre grov i filen. Her er det samme fremgangsmåde som ved Naillak neglefil 100/180.

Efter du har fjernet den blanke overflade fra dine negle, skal neglene affedtes. Det kan du gøre med et fnugfrit klæde, papir eller lignende, som du har liggende derhjemme, eller du kan bruge vores effektive Naillak Fnugfri Wipes, hvor du tilføjer din Naillak Cleanser. 

Har du købt et Naillak Startsæt med Naillak PH Bond i, eller har du blot købt en Naillak PH Bond separat, anbefaler vi, at du på dette tidspunkt i processen benytter denne. Den dehydrerer samt fjerner støv og olie fra neglene, hvilket giver det absolut bedste udgangspunkt for et langtidsholdbart gellak look. Og har du en Naillak Primer, kan du ligeledes benytte denne på dette tidspunkt i 1. step. Dog er det ikke nødvendigt, men en primer sikrer, at din gellak hæfter bedre til dine negle. Det er værd at bemærke, at Naillak PH Bond og Naillak Primer begge skal lufttørre i 90 sekunder og derfor ikke skal hærdes i gellak tørremaskine.

Er du vild med mandelformede negle, en helt anden form, eller der skal files til i kanterne, kan du anvende din Naillak neglefil 180 – Edge. Dette er dog heller ikke en nødvendighed, men blot en ekstra mulighed, hvis det er sådan, du kan lide dine gellak negle.

Og nu begynder det først at blive rigtig sjovt. Er du nået hertil, er du nemlig klar til næste step, hvor du skal have gang i din Naillak Base Coat. Tryk på næste step nedenfor og se, hvad du nu skal i gang med

 

Gå tilbage til oversigt