Negle ideer 2023

Negle ideer - Inspiration til flotte gellak negle

Drømmer du om flotte negle, men føler at du mangler mere inspiration til negle for at tage den endelige beslutning om dit næste negle design. Selvom du er kommet til denne erkendelse, at du har brug for mere negle inspiration for at vælge dit næste negle design, så kan det stadig være svært at finde tilstrækkeligt negle inspiration til flotte negle derude. 

Nu hvor du har fundet vores inspirations-univers til flotte negle, så er der dog ikke længere noget at bekymre sig om. Her hos Naillak får du alt den inspiration til negle, som du har brug for, for at lave flotte negle derhjemme.

Når du har et gellak sæt, så har du faktisk alt du skal bruge for at lave et utal af negle designs på dig selv - lige udover gellak farver, som du selvfølgelig selv skal vælge til dit negle design.

Fra negle ideer til virkelighed

Vi kan alle have en masse negle ideer oppe i hovedet, men det kan ofte være svært at sætte billede på, hvordan lige netop dine negle ideer ser ud, når de bliver til virkelighed. Derfor har vi samlet alle vores egne og vores kunders negledesigns, så måske kan finde et eller flere negle designs som matcher dine negle ideer.

Hvordan får jeg inspiration til flotte negle?

Det kan være svært at få de helt rigtige negle ideer, men hvis man tænker over det, så er der ofte mange ting der går igen, når man søger negle inspiration. En af de vigtigste ting, som har stor betydning for dit kommende negle design er årstiden. Derfor har vi selvfølgelig samlet de 4 årstider i hver deres collage:

  1. Forårsnegle
  2. Sommernegle
  3. Efterårsnegle
  4. Vinternegle

Du kan også blive inspireret af forskellige negle designs, hvor især den franske negl, er meget populær, da den er kendt for at matche til de fleste outfits, og derfor nem i en travl hverdag. 

Gør selv dine negle ideer til virkelighed

Når vi søger negle inspiration, så kan det være for at vise en negletekniker i en neglesalon, hvad det er for et negle design, som vi ønsker at få lavet. Her hos Naillak mener vi bare, at det bliver alt for dyrt i længden, hvis man har mange negle ideer i hovedet, som man inden for en kort periode ønsker at prøve på sine negle. Samtidig kan det også kræve meget tid og planlægning, hvis man skal have det til at passe med det tidspunkt vore negledamen har en ledig tid til at lave dit negle design.

Derfor har vi gjort det muligt at lave sine egne negle designs derhjemme, som både gør det billigt at skifte negle design, hvis du får nye negle ideer, men samtidig slipper du også for planlægning og transport, da du altid har dit helt eget neglesæt lige ved hånden

Har du nogle gode negle ideer?

Er du en kreativ person, som går med en masse negle ideer i hovedet, så kan du måske blive ambassadør for Naillak. Vi søger nemlig altid nye ambassadører, som vil være med til at lave negle inspiration til vores kunder. Lyder det interessant for dig, så må du meget gerne sende en mail til info@naillak.dk