Inspiration til sommernegle

Sommernegle 2023

Sommeren står for døren og det betyder også, at sommerneglene skal på! Her giver vi dig fem bud på hvilke sommer negle, du skal lave i år. Så længe du væbner dig med tålmodighed og er klar på at hygge med dine negle, så kan du snildt komme i mål med dem alle sammen!

Som altid skal du også preppe dine negle før du går i gang med at lave dine flotte sommernegle☀️ Hvis du ikke har så mange negleting endnu, er vores Nail Art Kit perfekt til dig - vi bruger nemlig mange af produkterne fra kittet, i de forskellige designs.

Du kan også se vores nyeste produkter, og se vores nyeste lakker der er fri for både HEMA og Di-HEMA, og udviklet og produceret i Europa. Vi prioriterer kvaliteten, så du får den bedste oplevelse, når du laver sommernegle!

1: Blåbær til sommerferien

De første sommernegle, vi skal se på, er de her små blåbær. De er søde og ser sprøde og sommerlige ud - perfekt til en tur på sommerferie, eller hvis du bare vil have lidt lækkert på neglene. 

Basen, der er brugt, er Milky White, som giver denne lette og elegante base for blåbærene. Det er nemlig meningen, at basen er lidt gennemsigtig, for at få dine sommer negle til at virke lette og friske - ligesom bærene på dine negle. 

For at lave blåbærene, skal du bruge følgende:

Fidusen ved disse sommer negle er, at man skal “blande” Blue Sky med Snow - man dupper begge farver på sin Nail Art Palette og swirler sin dotting tool, så farverne mikser en lille smule. Når det ligner marmor, kan man derefter duppe sit dotting tool i farvekombinationen, hvorefter du laver tre små prikker på neglen. Når de er på og er hærdet, kan du lave yderligere tre små prikker af Royalty, for at lave de mørke “øjne”, der er på blåbæret. Dernæst laver du de små blade ved siden af blåbærene, og hærder dem i din UV lampe. Til sidst lægger du en Matte Top Coat på og BUM! Så har du årets første sommernegle klar!

2: Nemme franske sommernegle

Det næste design, vi kaster os ud i, er disse nemme franske negle - med et twist! Designet er lidt inspireret af de smukke skyer, man kan se på himlen - det er jo ikke en dansk sommer uden lidt skyer hist og her 😉

For at lave designet, skal du kun bruge to farver, og din yndlings top coat. Her har vi brugt Blossom som base, og Daisy som de små “skyer”. Først lægger du to-tre lag af Blossom (alt efter hvor transperant du ønsker din base), hvorefter du hærder den. Når gellakken er hærdet, laver du simpelthen bare de små skyer med penslen, der er i gellakflasken! Denne metode er nemmest at lave på spidserne af neglene, men hvis du også kunne tænke dig små skyer ved basen af din negl, kan du altid bruge en Detail Brush til at lave dem. Det er ikke meget sværere, da det er runde former vi arbejder med, og de må godt se lidt tilfældige ud ☁️

Hvis du mangler inspiration til andre farver du kan bruge, har vi lavet en lille oversigt over vores store udvalg af pastelfarver.

3: Skal vi lave bølgen?

Måske en lidt dårlig joke, MEN det er også flot på neglene😌 Disse sommernegle er elegante og mere minimalistiske, end hvad man ellers kan støde på. Ved at blive i samme farvenuancer, skaber det også en ensartethed og ro på neglen. 

For at lave de her sommer negle, skal du bruge lidt forskellige gellakker:

Derudover skal du også bruge en Detail Brush til at lave de tynde bølger. 

Du lægger to lag af basen, Blue Sky, og hærder den i din UV lampe. Derefter maler du den første streg af bølgen - jeg startede med Snow (den øverste streg) og arbejde mig nedad med farverne. Det er vigtigt at hærde gellakken mellem hver streg - ellers blander farverne sammen, hvilket vi ikke går efter med de her sommernegle. 

Når du har lavet alle stregerne og hærdet dem, kan du vælge at lægge et lag af Top Coat Shine på, eller gøre som her, og bruge Top Coat Matte.

4: Neonblomster = sommernegle

Nu skal vi rigtig have farve på neglene! På det her design, skal vi lave nogle små (lidt abstrakte 😅) blomster i din yndlingsfarve. 

Farverne du skal bruge:

Jeg har valgt at bruge Tangerine, fordi den bare er så flot og sommerlig! Og perfekt når man har været lidt ude i solen☀️ 

Basen til blomsterne er Milky White, og ellers er det Tangerine og Midnight Black, der er brugt til de her sommer negle. Når du har lagt et par lag af Milky White, maler du først de sorte stilke med en Liner Brush for at se, hvor dine blomster skal være på neglen. Når de er hærdet, kan du male små blomster på med en Detail Brush - enten nogle der er sprunget ud, eller de små fine skud (du kan se begge dele på det her design). 

Fordelen ved, at have en lys base til designet er, at farven virkelig popper frem, når du lægger den. Og det er lige det, vi er interesseret i her til sommer!

Når du er færdig med at male designet, lægger du et lag af vores Top Coat Shine på, og så er du ellers klar til at tage sommerverden med storm!🍊

5: When life gives you lemons… you make lemonade!

De sidste sommernegle, vi skal se på, er disse citron-negle🍋 Der er ikke noget bedre end nogle friske citroner på neglene, det er bare sommer i en nøddeskal! Til dette design skal du bruge:

Du starter med at lægge Lemon Drop som base, og hærder mellem lagene. Når basen er klar, laver du små forme på neglen, der minder om et øje - eller en spids oval - i farven Daisy. Når det er hærdet, laver du samme form, bare mindre, som bladene på citronerne i farven Persian Garden. Når det er hærdet, kan du vælge at omridse citronerne i Midnight Black, samt tilføje tre små prikker i bunden af citronen, for at give den lidt tekstur. Så lægger du ellers bare et lag Top Coat Shine, og så er dine sommernegle friske og klar til det varme vejr.

Det var alt om Sommernegle 2023

Jeg håber du kunne blive inspireret til årets sommernegle anno 2023, og at du vil give dig i kast med nogle af de forskellige sommerdesigns, vi har lavet til dig her. Du må endelig dele dine negle med os, og tag os gerne i dine billeder. Vi bliver kun glade for at se jeres versioner af sommerneglene! 

Du kan tagge os på @naillak_com og bruge vores hastag #naillakcom #naillak_com #naillaksummer, så vi kan beundre jeres flotte rekreationer💅