Forårsnegle

Drømmer du også om at lave de perfekte forårsnegle, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her os Naillak har vi nemlig alt du skal bruge for at komme i gang med at lave langtidsholdbare og professionelle forårsnegle derhjemme, som holder i helt op til 4 uger, ligesom når du får professionel hjælp til dine negle.

Med et gellak startsæt fra Naillak slipper du nemlig for dyre salonbesøg og unødvendig planlægning i en travl hverdag for at få lavet dine langtidsholdbare gellak negle - du kan nemlig lave dine langtidsholdbare forårsnegle derhjemme, når du har tid.

Hos Naillak har vi allerede hjulpet +5000 glade kunder i gang med at lave gellak negle derhjemme, og vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig. Dette gør vi blandt andet ved at give vores kunder:

 1. En nem guide til brug af gellak 
 2. Adgang til vores kundeunivers, hvor alle vores kunder hjælper og inspirerer hinanden
 3. God kundeservice

Det største opgave bliver altså ikke at lære at bruge vores gellak produkter, for at lave dine forårsnegle, men nærmere at vælge mellem vores mere end 150 gellak farver og finde et design til dine forårsnegle. Her hjælper vi dig selvfølgelig også lidt på vej. Dette gør vi ved:

 1. Vi har samlet vores forårsfarver i en kollektion lige her
 2. Shop The Look

Har du brug for hjælp til at finde de mest populære farver til forårsnegle eller brugen af vores gellak produkter, så er du også altid velkommen til at kontakte os lige her

Hvad kendetegner de populære gellak farver til forårsnegle?

Når vi snakker forårsnegle, så taler vi typisk om pastelfarver, lyse gule og lyserøde, bløde blå. Efter en lang periode med efterårsdesigns og vinterdesigns, som typisk er præget af få og mørke farver, så er foråret den tid på året, hvor det igen er tid til at vise de mange lyse farver frem igen. Det giver dine negle dig rig mulighed for, da vi nemt kan lave negledesign med en masse gellak farver.

Mange negletrends stammer fra naturens farver, og det samme gælder de populære gellak farver til din forårsnegle. Forår er den tid på året, hvor jorden begynder at tø op. Det betyder, at blomsterne begynder at blomstre og træernes blade begynder at springe ud. Det sætter naturens farver i gang, hvilket også gælder farverne på populære gellak neglelak farver. Dette kan du også få et indtryk af i vores kollektion fyldt med forårsfarver til forårsnegle.   

Hvorfor er gellak bedre end normal neglelak til at lave forårsnegle?

Du kender nok til problemet med normal neglelak. Det tager utroligt lang tid at lave og tørretiden for dine negle er lang, hvilket øger risikoen for et dårlig resultat, da eksempelvis støv der havner på dine negle, før de er tørre, tydeligt kan ses på det endelige resultat. Samtidig holder neglene kun et par enkelte dage, før de begynder at chippe og slippe fra dine naturlige negle. Gellak neglelak fra Naillak til forårsnegle er et langtidsholdbart alternativ, som kun kræver en tørretid på 30-60 sekunder, alt afhængig af hvilken UV/LED lampe til negle, du vælger at bruge til at hærde din gellak med.

Ligeledes er det også utroligt tidskrævende at lave designs til dine forårsnegle med normal neglelak, da du skal tørre alle lag du laver, hvilket som sagt tager noget længere tid med normal neglelak sammenlignet med gellak neglelak, som blot skal tørre i din UV/LED lampe i 30-60 sekunder afhængigt af hvilken lampe du vælger at bruge. Et smart trick til når man lave designs, er at “flash cure” dine negle i 10 sekunder imellem dine lag i stedet for at tørre dem helt, da det sikrer at dine gellak farver ikke blandes sammen. 

Grunden til at gellak neglelak til forårsnegle fungerer anderledes end normal neglelak, er fordi at gellak blandt andet indeholder en gele, som skal tørres i en UV/LED lampe, hvorefter det størkner og sidder ekstra godt fast på dine negle. Normal neglelak, lufttørrer og hæfter sig derfor ikke lige så godt på dine naturlige negle, som gellak gør. 

Med normal neglelak, specielt de mørke toner, løber du desuden den risiko, at det farvede pigment fra neglelakken ved fjernelse vil misfarve dine negle. Misfarvede negle er dog ikke et problem ved brug af farvede gellak neglelak, da gellak basen hærdes inden påføring af color coaten og derfor ikke lader neglen absorbere den farvede gellak neglelak på samme måde. Dette er dog ikke så aktuelt for forårsnegle, da man som nævnt typisk anvender de lyse og farverige toner til sine forårsnegle. 

Hvordan laver jeg forårsnegle med gellak?

Har du fået lyst til at lave dine egne forårsnegle med gellak derhjemme, men er lidt bekymret for, om du selv kan nå frem til et tilfredsstillende resultat? Den følelse er du bestemt ikke alene om. Mange af vores førstegangsbrugere af gellak neglelak er faktisk i tvivl, om de selv kan finde ud af at lave gellak negle derhjemme, hvis de for eksempel aldrig har haft den vane at lave negle selv. 

Vi er overbevist om, at en af grundene til, at vi har 5 stjerner på Trustpilot og mere end 5000 glade kunder, er, at vi tager alle vores kunder i hånden fra start og sikrer os, at alle får den bedste oplevelse med vores gellak produkter. 

Vi får blandt andet rigtigt meget positivt feedback på vores guideunivers til gellak, hvor vi gennem tekst og video viser vores kunder, hvordan de selv laver langtidsholdbare gellak negle med produkter fra os. 

Her finder du blandt andet følgende guides:

 1. Klargøring af dine negle
 2. Påføring af gellak base coat
 3. Påføring af gellak farve
 4. Påføring af gellak top coat
 5. Hvordan fjerner man gellak neglelak?

Ligeledes har vi startet et kundeunivers, hvor mange af vores glade kunder - på alle niveauer - hjælper og inspirerer hinanden til at lave de flotteste og mest kreative gellak negle til bl.a. dine forårsnegle.

Opbevaring af mine gellak farver til forårsnegle

Det er meget vigtigt at opbevare din gellak neglelak korrekt, da det har stor betydning for produktets kvalitet og derfor også det endelige resultatet på din manicure 

Ved opbevaring af din gellak neglelak til forårsnegle, er de største fejl du kan begå:

 1. At lade dine neglelak coats til forårsnegle stå i nærheden af UV stråling, herunder sollys. Sollys fungerer nemlig ligesom din UV/LED lampe, som får dine coats til at hærde. Derfor kan du risikere, at dine neglelak color coats til forårsnegle vil føles klumpede og neglepenslen vil føles stiv, når du skal igang med at bruge den igen.
 2. At glemme at lukke din gellak flasker helt, når du ikke bruger dem. Gellak indeholder visse ingredienser, der over tid vil fordampe, hvis flasken ikke holdes lukket. Derfor er det yderst vigtigt at holde at holde alle gellak produkter godt lukkede, når man ikke bruger dem. Det er især vigtigt med unikke forårsfarver, når der kan gå et helt år før du skal bruge dem igen til forårsnegle
 3. At tro at dine neglelak coats til forårsnegle har godt af at blive opbevaret i køleskabet. Tværtimod! Vores gellak coats har hverken godt af at blive opbevaret for koldt eller for varmt.

“Men hvor skal jeg så opbevare mine neglelak coats til forårsnegle?”, tænker du nok. Det bedste sted at opbevare dine neglelak coats fra Naillak til forårsnegle er faktisk i fx et skab eller en skuffe, hvor de kan blive opbevaret ved stuetemperatur uden UV stråling. 


Hvis du vil vide endnu mere om, hvordan du får mest muligt ud af dine gellak coats, herunder neglelak farve til forårsnegle, så kan du lære mere i vores blogindlæg: “Gode tips: Sådan får du mest muligt ud af dine gellak coats fra Naillak”.

Kan jeg lave negledesign med forårsfarver?

Vores gellak neglelak farver til forårsnegle er en af de gellak farver-kategorier vi har, som giver dig flest muligheder for at gå i gang med at lave negledesigns. 

Vi vil her komme med et par forslag til, hvordan du nemt kan lave forårsnegle designs med vores gellak neglelak farver:

 1. Læg en lys blå, som fx. Baby blue - no. 70 på som din color coat og lav med vores hvide gellak neglelak (Snow - No. 52) og et sæt Dotting Tools små hvide prikker eller ikoner såsom skyer, hjerter eller lignende.

Find inspiration til forårsnegle

Hos Naillak elsker vi at inspirere vores kunder og samtidig sker det tit at vi bliver inspireret af vores kunder til vores egne negle. Så mangler du inspiration til dine forårsnegle, så er vi hos Naillak sikre på, at du ved at blive en del af vores univers, kan finde lige præcis den inspiration til dine forårsnegle, som du søger.


Du kan blandt andet finde inspiration til dine forårsnegle ved at kigge på vores inspirationssider på hjemmesiden, såsom vores ByHer-side og vores Shop The Look. På vores ByHer-side finder du et udvalg af vores ambassadører, som giver deres råd til valg af gellak farver På vores Shop The Look uploader vi løbende vores bedste negledesigns og viser dig, hvilken gellak farver vi bruger til de udvalgte designs.

Har du spørgsmål til forårsnegle med gellak? 

Sidder du inde med et spørgsmål vedrørende forårsnegle med gellak eller gellak generelt, som du bare ikke kan finde svar på, så er vi her til at hjælpe dig. Vi forstår nemlig godt, at det kan være svært at vælge gellak farver til dine forårsnegle.

Du kan altid fange os på info@naillak.dk eller på livechatten mellem 09:00-17:00 i hverdagene.