Naillak Franske Negle

Naillak Franske Negle

Få inspiration til dine franske negle lige herInspiration til franske negle 2022

Lyserøde negle toppet med skarpe hvide buer langs spidserne har længe været kendt som franske negle og har især vist sin popularitet på grund af sin simpelhed og evne til at matche med langt de fleste outfit.

I nyere tid, har franske negle fået et twist ved brug af kreative og mere farverige farvekombinationer, som har givet de franske negle et nyt og spændende look. 

Hvad er historien bag franske negle?

Det første du tænker, når du hører ordet “franske negle”, er at designet stemmer fra Frankrig. Her må vi desværre skuffe jer, for franske negle stammer ikke fra Frankrig. 

Det lyder lidt komisk, men Frankrig er faktisk en amerikansk opfindelse. Franske negle blev opfundet af amerikanere i 1930’erne til modebevidste kvinder i Frankrig. 

Udtrykket “franske negle” blev dog først brugt i slutningen af 1978 af de større personer indenfor negleindustrien. 

Hvad var ideen bag “franske negle”?

Franske negle vandt især frem i Hollywood, da de første gør-det-selv neglesæt til skuespillerinderne i Hollywood kom på markedet.

Idéen bag franske negle vandt frem, da flere instruktørerne i filmindustrien var træt af at hvor langt tid det tog at lave komplicerede negledesigns som løbende matcher deres outfit, som de også løbende skiftede i løbet af dagen.

Derfor opfandt de “franske negle”, som et nemt sæt negle, som passer til ethvert outfit. Af denne årsag blev franske negle hurtigt et kæmpe hit på grund af nemheden og fleksibiliteten ift. at matche negledesignet til skuespillernes outfit.  

Neglesættet til franske negle blev navngivet “Natural Look Nail kit” og indholdte frisk tonet neglelak og en hvid neglelak til spidsel af neglene. Alle var vilde med sættet. Især instruktørerne var vilde med franske negle, fordi de sparede tid og penge, samtidig med at skuespillerinderne satte pris på det feminine, smukke og naturlige negledesign, som de matchede til ethvert outfit. 

Hvilke gellak farver bruger man til at lave franske negle?

Traditionelt set består de franske negle af en lyserøde base farve, såsom “Blossom - no. 132” ofte med en lav dækkeevne og en hvid bue langs spidsen af dine negle, hvor man fx. kan bruge en farve som “Snow - No. 52”.

Selvom den traditionelle og tidsløse lyserød/hvid farvekombination til franske negle er meget populære, så har trenden fået en videreudvikling. 

Flere og flere er nemlig begyndt at være mere kreative med de franske negle ved at kombinere flere forskellige farveskemaer, når de vælger farver til deres franske negle, som ikke “bare” er lyserøde/hvide. 

Dette kan du også se flere eksempler på i vores ovenstående inspiration til franske negle, hvor flere af vores kunder, ambassadører og os selv har valgt at bruge flere forskellige farvekombinationer til vores franske negle. 

Traditionel franske negle

De traditionelle franske negle er utroligt populære, især på grund af sin tidløse og outfit-neutrale status, som gør at du nærmest året rundt og til med et hvert outfit kan bære et sæt franske negle.

Farverige negle franske negle

Den farverige tilgang til de franske negle har vundet frem de seneste år. Dette gælder især i sommer- og efterårsperioden, hvor de lyse nuancer og farverige er populære at bruge på sine negle.

Hvorfor er gellak bedre end normal neglelak til at lave franske negle?

Du kender nok til problemet med normal neglelak. Det tager utroligt lang tid at lave og tørretiden for dine negle er lang, hvilket øger risikoen for et dårlig resultat, da eksempelvis støv der havner på dine negle, før de er tørre, tydeligt kan ses på det endelige resultat. Samtidig holder neglene kun et par enkelte dage, før de begynder at chippe og slippe fra dine naturlige negle. Gellak neglelak fra Naillak er et langtidsholdbart alternativ, som kun kræver en tørretid på 30-60 sekunder, alt afhængig af hvilken UV/LED lampe til negle, du vælger at bruge til at hærde din gellak med, hvilket mindsker risikoen for at der sker noget med dine negle imens de tørrer. 

Ligeledes er det også relativt tidskrævende at lave franske negle  med normal neglelak, da du skal tørre alle lag du laver, hvilket som sagt tager noget længere tid med normal neglelak sammenlignet med gellak neglelak, som blot skal tørre i din UV/LED lampe i 30-60 sekunder afhængigt af hvilken lampe du vælger at bruge. Et smart trick til når man lave franske negle med gellak, er at “flash cure” dine negle i 10 sekunder imellem dine lag i stedet for at tørre dem helt, da det sikrer at dine gellak farver ikke blandes sammen og dermed sikrer du at din spids bliver helt hvid, hvis du går med det traditionelle lyserød/hvid kombination til dine franske negle.  

Grunden til at gellak neglelak fungerer anderledes end normal neglelak til franske negle, er fordi at gellak blandt andet indeholder en gele, som skal tørres i en UV/LED lampe, hvorefter det størkner og sidder ekstra godt fast på dine negle. Normal neglelak, lufttørrer og hæfter sig derfor ikke lige så godt på dine naturlige negle, som gellak gør. 

Med normal neglelak, specielt de mørke toner, løber du desuden den risiko, at det farvede pigment fra neglelakken ved fjernelse vil misfarve dine negle. Misfarvede negle er dog ikke et problem ved brug af farvede gellak neglelak, da gellak basen hærdes inden påføring af color coaten og derfor ikke lader neglen absorbere den farvede gellak neglelak på samme måde.

Hvordan laver jeg franske negle med gellak?

Har du fået lyst til at lave dine egne franske negle med gellak derhjemme, men er lidt bekymret for, om du selv kan nå frem til et tilfredsstillende resultat? Den følelse er du bestemt ikke alene om. Mange af vores førstegangsbrugere af gellak neglelak er faktisk i tvivl, om de selv kan finde ud af at lave gellak negle derhjemme, hvis de for eksempel aldrig har haft den vane at lave negle selv. 

Vi er overbevist om, at en af grundene til, at vi har 5 stjerner på Trustpilot og mere end 5000 glade kunder, er, at vi tager alle vores kunder i hånden fra start og sikrer os, at alle får den bedste oplevelse med vores gellak produkter. 

Franske negle er faktisk også et rigtigt nemt design, som er et af de negledesigns som vi anbefaler til nye gellak-brugere, som ønsker at gå igang med negledesigns med gellak. Vi har skrevet et blogindlæg, hvor vi giver en mere i dybdegående guide til at lave franske negle, som du kan finde lige her.

Vi får også rigtigt meget positivt feedback på vores guideunivers til gellak, hvor vi gennem tekst og video viser vores kunder, hvordan de selv laver langtidsholdbare gellak negle med produkter fra os. 

Her finder du blandt andet følgende guides:

  1. Klargøring af dine negle
  2. Påføring af gellak base coat
  3. Påføring af gellak farve
  4. Påføring af gellak top coat
  5. Hvordan fjerner man gellak neglelak?

Ligeledes har vi startet et kundeunivers, hvor mange af vores glade kunder - på alle niveauer - hjælper og inspirerer hinanden til at lave de flotteste og mest kreative gellak negle til bl.a. dine franske negle.

Opbevaring af gellak farver til franske negle

Det er meget vigtigt at opbevare din gellak neglelak til franske negle korrekt, da det har stor betydning for produktets kvalitet og derfor også det endelige resultatet, når du laver dine franske negle med gellak. 

Ved opbevaring af din gellak neglelak til franske negle, er de største fejl du kan begå:

  1. At lade dine neglelak coats stå i nærheden af UV stråling, herunder sollys. Sollys fungerer nemlig ligesom din UV/LED lampe, som får dine coats til at hærde. Derfor kan du risikere, at dine neglelak color coats til franske negle vil føles klumpede og neglepenslen vil føles stive, når du skal igang med at bruge den igen.
  2. At glemme at lukke din gellak flasker helt, når du ikke bruger dem. Gellak indeholder visse ingredienser, der over tid vil fordampe, hvis flasken ikke holdes lukket. Derfor er det yderst vigtigt at holde at holde alle gellak produkter godt lukkede, når man ikke bruger dem. 
  3. At tro at dine neglelak coats har godt af at blive opbevaret i køleskabet. Tværtimod! Vores gellak coats har hverken godt af at blive opbevaret for koldt eller for varmt.

“Men hvor skal jeg så opbevare mine neglelak coats til mine franske negle?”, tænker du nok. Det bedste sted at opbevare dine neglelak coats fra Naillak er faktisk i fx et skab eller en skuffe, hvor de kan blive opbevaret ved stuetemperatur uden UV stråling. 

Hvis du vil vide endnu mere om, hvordan du får mest muligt ud af dine gellak coats til franske negle, så kan du lære mere i vores blogindlæg: “Gode tips: Sådan får du mest muligt ud af dine gellak coats fra Naillak”.

Kan jeg lave franske negle med gellak?

Vores gellak neglelak farver til franske negle giver dig mange muligheder for at gå i gang med at lave franske negle derhjemme negledesigns - både traditionelle lyserøde/hvide franske negle og farverige franske negle med flere farverige farvekombinationer. 

Vi vil her komme med et par forslag til, hvordan du nemt kan lave negledesigns med vores blå gellak neglelak farver:

  1. Læg en lyserød, som fx. Blossom - No. 132 på som din base color coat og lave med vores hvide gellak neglelak (Snow - No. 52) og en passende pensel en fin kant langs spidsen af neglen.

Find inspiration til franske negle

Hos Naillak elsker vi at inspirere vores kunder og samtidig sker det tit at vi bliver inspireret af vores kunder til vores egne negle. Så mangler du inspiration til dine franske negle, så er vi hos Naillak sikre på, at du ved at blive en del af vores univers, kan finde lige præcis den inspiration til dine franske negle, som du søger.

Du kan blandt andet finde inspiration til dine franske negle ved at kigge på vores inspirationssider på hjemmesiden, såsom vores ByHer-side og vores Shop The Look. På vores ByHer-side finder du et udvalg af vores ambassadører, som giver deres råd til valg af gellak farver. På vores Shop The Look uploader vi løbende vores bedste negledesigns og viser dig, hvilken gellak farver vi bruger til de udvalgte designs.

Har du spørgsmål til franske negle med gellak? 

Sidder du inde med et spørgsmål vedrørende franske negle med gellak eller gellak generelt, som du bare ikke kan finde svar på, så er vi her til at hjælpe dig. Vi forstår nemlig godt, at det kan være svært at vælge gellak farver til dine franske negle.

Du kan altid fange os på info@naillak.dk eller på livechatten mellem 09:00-17:00 i hverdagene.