Inspiration til julenegle 2022

Naillak Julenegle 2022

Når julen begynder at nærme sig, er der heller ikke noget bedre end at få julestemningen ned på neglene! Man kan både gøre det med nogle farverige farver – med eller uden glimmer – eller med juledesigns. Her giver vi nogle små fif til at få de perfekte julenegle, om du vil give dig i kast med nail art, eller om du bare trænger til lidt festlig gellak på neglene.

Selvom der er rigtig mange designs at vælge imellem til jul, så skal man jo også finde julenegle anno 2022! Vi inkluderer bl.a. den trend, der har været med de farverige franske negle og lidt mere mix & match. Vi har nemme julenegle til dig som ikke har de vildeste redskaber til at lave designs, men også til dig der måske vil kaste dig ud i designs med både pensel og dotting tools.

Her giver vi dig fem idéer til nemme julenegle så du kan få festlighederne helt ud til fingerspidserne:

julenegle

1) Snelandskabs Julenegle

Det først design til årets julenegle er dette – et hyggeligt snelandskab, der kan få tankerne ført hen på en hyggelig gåtur i sneen, eller at du sidder derhjemme i varmen og ordner dine negle til jul. Til dette design skal du bare bruge Blue Sky, Snow og et dotting tool. Og så er du klar til at få sne på fingerspidserne!

Det handler bare om at hærde den blå base, før du begynder at dotte de små snefnug på – og så bestemmer du jo selv om du kunne tænke dig, at man skal kunne se den kridhvide jord, som sneen lægger sig på.

Når man laver dette juledesign, kan man selvfølgelig altid skifte baggrundsfarve – og farve på sneen for den sags skyld (eventuelt til en sølv gellak eller glimmer). En anden ting, man kan gøre, er at lægge et lag af Grey Diamond på basen inden man prikker sneen på, for at få et endnu mere magisk udtryk.

julenegle

2) Kristtjørn Julenegle

Det næste juledesign er disse simple og elegante kristtjørn-negle. Kristtjørn, eller som bekendt på engelsk holly, er et ægte tegn på jul (have a holly jolly Christmas du ved), og du kan heldigvis opnå dette design med tre farver, en pensel og dotting tool. Her er basen Milky White, de små røde bær er Lady in Red, og bladene er Persian Garden. Som det også er vist på billedet, skal man bare starte med basen, prikke tre små røde bær på neglen, og derefter male bladene på med de kendetegnende stikkende spidser.

Som alternativ til den lyse Milky White som baggrund til kristtjørnneglene, kan man også snildt have både lysere og mørkere farver som baggrund. Det eneste du skal være opmærksom på er, at man helst skal kunne se det fine design, du har lavet på neglene. Så hvis du for eksempel kunne tænke dig en grøn baggrund, så skal du måske bruge farven Eucalyptus Teal, der er anderledes nok fra Persian Garden, til at man kan se designet. 

julenegle

3) Simple Julenegle

Hvis du ikke er til små bær på neglene, så er disse nemme julenegle lige noget for dig! Her skal du bare bruge din yndlingsfarve, her bruger vi en rød lak for at ramme julestemningen, en glimmer og nogle rhinestones. Farverne, der er blevet brugt til dette design, er Lady in Red og Gold Glaze – bare for at tilføje lidt ekstra glimmer, dette kan du selvfølgelig udelade, hvis du synes at stenene glimter nok i sig selv.

Når jeg tænker nemme julenegle, så er dette design et af de første designs, der popper op – man skal nemlig ikke have de store kunstneriske egenskaber, for at kunne have festlige julenegle. Her kan man også sagtens udskifte den røde base med lige præcis den farve, du kunne tænke dig. For det er de små smykkesten, der får designet til at blive mere festligt, og det kan også sagtens passe til nytår med en glimmerbase (fx Bling Bling Disco med refleksiv glitter).

julenegle

4) Sukkerstokke Julenegle

De næste julenegle er et design jeg kan forestille mig Julemandens kone har på i den travle juletid – de famøse sukkerstokke, men med et fransk twist! Her er basen Blossom, den røde farve Lady in Red, den grønne Persian Garden og den hvide Snow. Man kan vælge bare at lave de røde og grønne franske negle og stadig have nemme julenegle til højtiden – men her synes jeg de små sukkerstokke også skulle med. De er lavet ved bare at dotte hvid og rød skiftevis på neglen – og voila! Så er årets julenegle klar!

Endnu engang vil jeg foreslå, at man selvfølgelig kan skifte farverne ud hvis ikke man lige er til de røde og grønne spidser – dog er de to farver kendetegnene på julefarver, hvis man vil forblive i den stemning. Her kan man også vælge slet ikke at lave de franske spidser, men bare have nogle enkle sukkerstokke på neglene – om det så er én per negl, eller om det bliver til et gennemgående mønster med flere stokke på én negl.

julenegle

5) Skinnende Julenegle

De sidste nemme julenegle, du kan lave, er disse elegante og skinnende negle. Her skal du bare bruge en base – her har jeg valgt Emerald Ocean – og så en glimmer gellak, hvor jeg har brugt Golden Glaze. Du skal starte med at lægge to lag af basen, hærde den og så duppe guldlakken på, med en make-up svamp. Det kan være du skal hærde det første lag og så duppe igen for at bygge farven op, så den er tydeligere på neglen. Men ellers er det det! Supernemme negle der kan fungere rigtig godt til juleaften, men også tiden efter og frem til nytår.

Naillak har heldigvis rigtig mange forskellige glimmer gellakker, så hvis du fortrækker sølv eller rosegold, så kan du skifte Gold Glaze ud med disse farver. Og det samme gælder grundfarven – det er helt op til dig hvilke farver du sætter sammen til dette festlige look.

Som du kan se, er der rigtig mange forskellige og nemme julenegle, du kan lave til dette års juleaften og festligheder. For mange af disse designs er også gode til diverse julefrokoster og nytårsfesten – og det er heldigvis også dig der bestemmer farve, glimmer og sværhedsgrad!

Find inspiration til andre højtider