Indhold til din ColorBook

Indhold til din ColorBook

Er det din første ColorBook, så kan du finde en guide til opsætning af en ColorBook lige her ⬇️

Hvad skal min ColorBook indeholde?

Din ColorBook skal indeholde 4-6 billeder af den udvalgte farve i fokus. Du må meget gerne tage inspiration fra vores ColorBook billede mappe på Pinterest eller i Facebook-gruppen til opstillingen af billedet.

Du må meget gerne forsøge at variere lidt mellem vores lysindstillinger, så vi kan vise kunderne farven i forskelligt lys. Læs mere om vores lysindstillinger lige her

Ligeledes skal din ColorBook indeholder 1-2 stemningsvideoer af den udvalgte farve i fokus. Du må meget gerne her ligeledes tage inspiration fra vores ColorBook video mappe på Facebook-gruppen til opstillingen af videoen.

Det bedste billede eller video fra din ColorBook, skal efterfølgende deles på dit foretrukne Sociale Medie, hvor du tagger os (@naillak_com og #naillakcom).

Du må meget gerne lave mere content udover de krav vi stiller i din ColorBook, hvis du har nogle gode ideer. Du kan finde vores ideer til content lige her:

Hvorfor bruge tid på at lave mere end forventet?

Hos Naillak har vi rigtigt højt til loftet, og derfor står vi også klar med åbne arme til at opkvalificere de ambassadører, som vi kan mærke lægger ekstra mange kræfter i samarbejdet.

Så har du lyst til at give den ekstra gas med det content du laver, så frygt ikke for at du ikke får noget tilbage fra os. Har du nogle ideer til content, så er du også mere end velkommen til at vende dem med os på Instagram eller på influencer@naillak.dk, inden du bruger tid på dem. 

Hvad skal du være opmærksom på?

For at lave det bedste content i samarbejde med os, så er det vigtigt at du har fokus på nedenstående områder:

1️⃣ Belysning

2️⃣ Fokus på kameraet

3️⃣ Pæne negle og hud omkring

4️⃣ Undgå tydelig neglebåndsolie

1️⃣Belysning

Det er vigtigt, som nævnt i starten, at vi er opmærksomme på belysningen. Vi ved godt, at det er nemmest at tage pæne billeder med meget lys, men det er samtidig vigtigt at vi gengiver vores farver korrekt på hjemmesiden, hvilket kan forvirre lidt, hvis alle billeder er taget med meget lys. Derfor skal vi forsøge at differentierer vores billeder, så vi kan præsentere vores farver ved forskellige lysindstillinger.

2️⃣Fokus på kameraet

Det er samtidig rigtigt vigtigt, at vi sørger for, at vores billeder er skarpe, så vi virker professionelle på vores sociale medier og på hjemmesiden, så husk at stille dit kamera skarpt på dine negle.

3️⃣Pæne negle og hud omkring

Det er ligeledes vigtigt, at vi passer på vores negle og især huden omkring dem. Vi vil helst kun vise vores produkter på pæne negle og velplejet fingre. Så husk at bruge jeres neglebåndsolie en masse.

4️⃣Undgå tydelig neglebåndsolie

Det skal dog nævnes, at vi helst vil undgå at dele billeder med tydelig neglebåndsolie efter en behandling, da det virker for professionelt til vores målgruppe, som er nybegyndere. Vi ved godt at vi anbefaler at bruge neglebåndsolie efter en behandling, men i må meget gerne vente til olien er tør før i tager billeder og videoer af det færdige resultat. Rent visuelt bliver både billeder og videoer noget pænere. 

5️⃣Husk at vores kunder er private

Det er vigtigt at vores billeder visuelt bliver præsenteret som om, at de er taget af private personer, da det er vores slutforbrugere. Derfor skal der ikke være for meget "klinik-stemning" på billedet. Så er det bedre at tage billeder i naturen og i et normalt hjem i pæne omgivelser. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ideer til hvordan vi kan forbedre vores ColorBook, så er du mere end velkommen til at skrive til os på Instagram eller på mail influencer@naillak.dk