Forstå vores lyssymboler

Hvad betyder farveikonerne?

Hos Naillak bruger vi lysikoner til at give dig en indikation af hvilket lys vores billeder er taget i, for at mindske sandsynligheden for, at du misforstår farven af vores gellak farver.

1: Stærkt udendørs lys

Når billedet er taget i stærkt udendørs lys, så vil det sige, at  billedet er taget ved højlys dag i direkte lys fra solens stråler.

2: Naturligt lys udendørs


Når billedet er taget i naturligt lys udendørs, så vil det sige, at det er taget med solens lys som lyskilde, men uden at solens stråler har skinnet direkte på dette, pga. en skyggeplacering eller overskyet vejr forhold etc.

3: Neutralt lys

Når billedet er taget i neutralt lys, så vil det sige, at billedet er taget indendørs uden nogle påvirkende lyskilder. Dette kunne være, når alt lys er slukket, men dagslyset udefra oplyser rummet - dog uden at billedet er taget i direkte sollys.

4: Let lys indendørs

Når billedet er taget i let lys indenfor, så vil det sige, at billedet er taget under almindelig, let rumbelysning fra en loftlampe eller lignende lyskilde.

5: Kunstigt lys indendørs

Når billedet er taget i kunstigt lys indendørs, så vil det sige, at billedet er taget under en stærk, direkte lyskilde, såsom med bordlampe, ring light, i lysboks el.lign.

6: Mørkt med flash lys

Når billedet er taget mørkt med flash, så vil det sige, at billedet er taget i mørke omgivelser, men med brug af en flashlampe, såsom blitz på din telefon, til at lyse dine negle op i mørket.


Har du spørgsmål til vores lys symboler, så er du altid velkommen til at kontakte os på info@naillak.dk