Halloween Giveaway

Del dine halloween negle med os på Instagram og tag @naillak_com og vær med i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til shoppen. Vi finderen vinderen d. 31 okober 🎃

Naillak Halloween negle

Årets Halloween designs

Se hvordan du nemt laver årets Halloween design

Halloween Nail Art Guide

Se hvordan du kan lave halloween negle

Halloween Guide

Se hvordan du kan lave et halloween look

Find inspiration fra vores andre kunder

Tag @naillak_com på Instagram for at blive vist her

Find inspiration til andre højtider

Når halloween er lige om hjørnet, er det tid til at begynde at forberede de mest uhyggelige halloween negledesigns, så du kan skræmme livet af dine venner, familiemedlemmer eller kollegaer. Halloweennegle er nemlig et must, både hvis du har tænkt dig at fejre halloween med udklædning, uhyggelig pynt og bunker af slik, men også hvis du gerne vil lave nogle lidt anderledes efterårs negle - med et hårrejsende design.

Hvad er Halloween?

Traditionerne for halloween, eller allehelgensaften som det hedder på dansk, er mere end 2000 år gamle. I gamle dage fejrede man halloween, fordi man mente, at d. 1 november var starten på det nye år med overgangen fra sommeren til de mørke, kolde tider og at denne overgang var forbundet med overnaturlige kræfter.

Man brugte dagen på at lave bål og tage uhyggelige kostumer på, for at ære de døde og skræmme onde ånder væk. 

Selvom halloween nu til dags er mest populært i de engelsksprogede lande, er denne uhyggelige fejring vokset i popularitet i Danmark indenfor de sidste ca. 20 år.

En ting er sikkert; det er en af årets mest perfekte lejligheder til at gøre noget ekstra ud af dine negle!

Lav nemt halloween negle med gellak

Med et gellak startsæt kan du super nemt lave dine egne halloween negle og skille dig ud blandt alle de andre spøgelser, monstre og hekse.

Lav halloween negle med gellak i stedet for almindelig neglelak

Som de fleste har du sikkert almindelig, traditionel neglelak stående derhjemme og du tænker nok, at du lige så godt kan give dig i kast med almindelig neglelak, når du skal lave dine halloween negle. 

Men med gellak har du faktisk en masse fordele, når du skal dekorere dine halloween negle sammenlignet med almindelig neglelak. 

1: Besværligt at lave detaljerede negledesigns med almindelige neglelak

Almindelig neglelak lufttørrer, hvilket gør det meget uhensigtsmæssigt at male meget detaljerede designs med. Det er simpelhent for svært at rette til, når det først er lagt på neglen. 

Eftersom gellak først tørrer, når det bliver hærdet i en UV/LED lampe, kan du meget nemt rette de små detaljer til, hvis dine spøgelser er blevet lidt for store eller spindelvævet ikke sidder helt, hvor det skal, efter du har malet med gellak på dine halloween negle. Du skal bare rette det til med en flad pensel og lidt Naillak Neglelakfjerner inden du hærder dit halloween design. 

2: Risiko for at neglene chipper og slipper inden halloween

Gellak er meget meget holdbart end almindelig neglelak, så hvis du vil være sikker på at dine halloween negle holder sig smukke og uden afskalninger i mere end 1 dag, så er gellak det oplagte valg. 

3: Lang tørretid med almindelig neglelak

Tålmodighed er i særdeleshed en dyd, når man venter på at en mani med almindelig neglelak skal tørre. Og endnu højere grad når der er lagt yderliger et, to, tre lag ovenpå i form af dekorationer. Hvem ved om det er tørt nok til også at være pænt i morgen?

Med gellak kan du være sikker på, at base, color coat og halloween dekoration bliver, hvor de skal, da hvert lag hærdes - et efter et - i en UV/LED lampe. Du behøver derfor ikke være forsigtigt med dine nylavede gellak halloween negle.

4: Gellak styrker dine naturlige negle

Som en ekstra bonus giver gellak i form af sin struktur en god styrke til dine naturlige negle. Hvis du døjer med svage negle der nemt knækker eller dine negle skal kunne holde til lidt af hvert i dagligdagen, så er gellak en god måde at tilføre dine negle lidt ekstra modstandskraft.  

Det skal du bruge for at lave halloween negle med gellak

Det er faktisk overraskende nemt at komme igang med at lave dine egne halloween negle med gellak. Det eneste du skal bruge for at komme igang, er:

  1. Et gellak startsæt
  2. Dine yndlings Halloween gellak farver fra vores Halloween kollektion

Du skal huske, at når du har et gellak startsæt, så har du alt du skal bruge for år efter år at lave de mest spooky negle til halloween. 

Ikke nok med det, så kan du selvfølgelig også bruge dit gellak startsæt til at lave fine gellak negle til hverdag eller i forbindelse med andre højtider og fejringer, såsom jul, påske og fødselsdagsfester. 

6 steps til perfekte halloween negle med gellak

1: Klargøring af dine negle

Første skridt på vejen mod uhyggelige halloween negle med gellak er at forberede dine negle, så de bliver så modtagelige som muligt overfor dine gellack produkter. 

Klargøringen er altafgørende for om dine negle holder i to eller fire uger, da du gennemgår et par steps for at sikre optimal vedhæftning på den naturlige negl. Under klargøringen slibes neglen let og støv og olie (fra fx håndcreme) fjernes fra neglen. Hvis man tidligere har oplevet, at neglelak slipper neglen for et godt ord, kan der med fordel også påføres neglen enten en bonder eller en primer under klargøringen. 

Læs mere om klargøring af dine negle lige her

2: Påføring af gellak base coat

Dernæst påføres neglen et tyndt, jævnt lag base coat uden at ramme huden, og det er en god idé er ikke at påføre din base coat helt ned til neglebåndet. Hvis du kommer til at ramme huden, kan lakken dog nemt fjernes med en flad pensel dyppet i neglelakfjerner. 

Når du er tilfreds med din påføring, skal du hærde dine negle i din UV/LED lampe (30-45 sekunder i 48w og 60-75 sekunder i 6w).

Læs mere om påføring af base coat lige her

3: Påføring af gellak base color coat

Når din base coat er færdig med at hærde, så vil den føles en smule klistret. Dette er helt normalt og blot for at din color coat hæfter bedre på dine negle. Det er blot vigtigt, at du undgår at pille ved dine negle, da det kan forstyrre opbygningen af dine negle og svække resultatet. 

Din base color coat skal påføres i et tyndt og jævnt lag og derefter skal det hærdes i din UV/LED lampe (30-45 sekunder i 48w og 60-75 sekunder i 6w). Det er vigtigt at du påfører et tyndt lag, da UV/LED lampen har svært ved at hærde tykke lag, og du risikerer derfor at opleve at de færdige resultat begynder at “rynke”, da hele lakken ikke er hærdet ordentligt. 

Hvis du ønsker en højere dækkeevne end den som din farve giver, så anbefaler vi at gentage påføring af base color coat. Ved de fleste af vores farver, anbefaler vi 2 lag base color coat, for at få det pæneste resultat. 

Er du i tvivl om hvad dækkeevne betyder, så kan du læse mere om det lige her

Læs mere om påføring af color coat lige her

4: Lav dit eget gellak halloween negledesign

Når din base color coat er hærdet, så er du klar til at lave dit unikke halloween negledesign som fuldender dit halloween look.

Til at lave dine halloween designs, anbefaler vi at bruge vores neglepensler og dotting tools, som giver dig rig mulighed for at lave de mest spooky halloween negle.

Når du bruger flere farver til at lave dine designs, så anbefaler vi at “Flash cure” dine negle mellem hvert lag (10 sekunder i 48w lampe og 20 sekunder i 6w lampen). På denne måde sikrer du, at dine gellak farver ikke blandes sammen eller rykker sig i forhold til, hvor de blev lag på.

Når du er færdig med dit negledesign, så skal du hærde dine negle i din UV/LED lampe (30-45 sekunder i 48w og 60-75 sekunder i 6w).

Læs mere om brug af neglepensler og dotting tools i vores blogindlæg: “Kom godt igang med neglepensler og dotting tools

5: Påføring af gellak top coat

En gellak top coat er som navnet indikerer “toppen” af din gellak behandling og dermed sidste lag. Din gellak top coat skal påføres i et tyndt lag og hærdes under UV/LED lampen i 30-45 sekunder ved brug af 48w og 60-75 sekunder ved brug af 6w.

Læs mere om påføring af top coat lige her

6: Afslut med negleolie

Det er altid en god ide at afslutte din gellak behandling ved at massere en lille dråbe negleolie ind i neglebåndene på hver finger. Negleolien vil rehydrere huden og dine halloween negle vil fremstå som næsten professionelt lavede, når du viser dem frem for venner og familien.  

Vores Naillak Cuticle Oil indeholder forskellige plejende olier og så har den en helt fantastisk, tropisk duft af ananas.

Fjern nemt halloween gellak neglelak

Er du klar til at fjerne dine halloween negle, for at skifte dem ud med et par mere neutrale efterårsnegle eller for at nyde dine naturlige negle for en stund. Så har vi lavet en lille og nem guide til, hvordan du kan fjerne gellak selv. 

1: Fil top coaten af med en neglefil

Din gellak top coat er et utroligt stærkt lag, da den beskytter dine gellak negle. Derfor har neglelakfjerner svært ved at trænge igennem dette lag. Af den årsag, skal man starte med at file top coaten af, før man påfører neglelakfjerner.

Du skal blot være opmærksom på, at du ikke filer for meget igennem din gellak farve, da du ved direkte kontakt mellem din neglefil og naturlige negl, kan risikere at skade din naturlige negl. 

Du skal derfor blot file top coaten af, så du er klar til at påføre din neglelakfjerner. 

2: Påfør neglelakfjerner

Når du har filet din top coat af, er du klar til at påføre din neglelakfjerner. Dette kan gøres på to måder; enten ved brug af Remover Wipes eller ved brug af vores Naillak Neglelakfjerner, Foil Soak-Off og Negleklips. I begge tilfælde er det en god ide at påføre et lag negleolie eller vaseline til dine neglebånd inden du starter, da neglelakfjerner har en udtørrende effekt på huden. 


Vi anbefaler, at du bruger vores Naillak Neglelakfjerner og tilhørende tilbehør, hvis du har planer om ofte at fjerne gellak negle. Dette skyldes, at denne løsning i længden er den billigste for dig.

Vi vil dog guide dig i begge muligheder:

Ved brug af Remover Wipes:

Vores Remover Wipes er super nemme at bruge. Du åbner dem blot, stikker dine negle ind i dem og folder dem stramt rundt om dine negle. Det er vigtigt at de sidder så stramt som muligt på neglen, da varmen fra kroppen får neglelakfjernerne til at virke hurtigere samt for at sikre at neglelakfjerneren ikke når at fordampe. Herefter venter du 15-20 minutter indtil neglelakfjerneren har fået godt fat i din gel. 

Ved brug af Naillak Neglelakfjerner:

Når du bruger vores neglelakfjerner, så skal du starte med at væde en Foil Soak-Off med neglelakfjerner. Dette gøres ved at presse vatstykket på Foil Soak-Off mod flasken, hvorefter du vender flasken på hovedet et par gange, så vattet bliver mættet med negelakfjerner.

Herefter placerer du vatstykket på din negl og pakker din finger godt ind i sølvpapiret. Dernæst trykker du en negleklip ovenpå for at sikre dig, at vattet slutter tæt på din negl og neglelakfjerneren kan få godt fat. Denne kombination betyder at kropsvarmen i fingeren får neglelakfjerneren til at virke hurtigere og desuden sikrer det at neglelakfjerneren ikke når at fordampe. Herefter skal du vente 15-20 minutter.

3: Skrab din gellak af med en neglebåndsskubber

Efter 15-20 minutter vil du se at gellakken så småt begynder at løfte sig fra neglen. Ved brug af fx en neglebåndskubber kan du derfor forsigtigt begynde at skrabe i oversiden af gellakken og fjerne det der sidder løst. Vær meget forsigtig med ikke at ridse i den naturlige negl!

Hvis der derefter stadig sidder store områder med gellak tilbage på din negl, er det en fordel at gentage behandlingen med neglelakfjerner indtil de slipper i stedet for at prøve at slibe dem af. 

4: Buff eventuelle rester af med en buffer

Når der sidder få rester tilbage efter du har fjernet gellakken med din neglebåndsskubber, så kan du forsigtigt buffe resterne væk med en Buffer Blok. Igen uden at presse hårdt, for ikke at skade neglens overflade.

5: Påfør neglebåndsolie

Det er rigtigt vigtigt, at du efter en hver behandling sørger for at påføre neglebåndsolie for at beskytte og pleje dine neglebånd. 

Det kan også være en rigtig god ide at påføre neglebåndsolie hver morgen og aften også de dage, hvor du ikke laver en gellak behandling. Det kan være med til at forebygge tørre neglebånd. 

Har du brug for mere hjælp?

Har du brug for mere hjælp til at fjerne dine halloween negle? Læs hele vores anvendelsesguide til fjernelse af gellak lige her

Inspiration til dine næste halloween negle

Leder du efter inspiration til din halloween negle, så har vi her samlet nogle af vores favoritter til halloween negle designs lige her:

Little splatter cat

Lavet af: @dk_nails 

-> Se guide

 

5 gode tips til halloween neglelak

1: Gå efter halloween relaterede gellak farver

Det vigtigste for et fuldendt negledesign, er at bruge de rigtige gellak farver, som passer til halloween. Hvis du udelukkende er på udkig efter nye halloween farver, så har vi gjort det rigtigt nemt for dig at finde vores halloween farver. Vi har nemlig lavet en samling af vores halloween gellak farver, som du kan finde lige her 

2: Tænk halloween mønstre i dine negledesigns

Som nævnt i starten, så handler halloween om at skræmme onde ånder væk. Derfor klæder vi os ofte uhyggeligt ud, hvorfor vi bruger en række uhyggelige elementer i forbindelse med halloween. Det er super relevant at bruge disse elementer til dine negledesigns også. Det kunne for eksempel være:

 

  • Græskar
  • Spøgelser
  • Spindelvæv
  • Skeletter
  • Mumier
  • Uhyggelige ansigter
  • Zombies
  • Fugleskræmsel
  • Kranier
  • Flagermus
  • Kirkegård
  • Edderkopper

3: Vær opmærksom på din erfaring med gellak

Når du skal i gang med dit halloween negledesign, så kan det være fristende at kaste sig ud i et svært og kompliceret negledesign til dine halloween negle.

 

Der er dog ikke sammenhæng mellem sværhedsgrad, og hvor pænt dit færdige look ser ud. Man kan nemlig sagtens lave et flot og enkelt halloween negledesign, og derfor er det vigtigt at være opmærksom på, hvor svært det negledesign, du ønsker at lave, er.

 

Går du efter et svært negledesign uden den store erfaring, så kan det nemlig gå i den modsatte retning, ift. hvor pænt det ender med at blive.

Så er du nybegynder med negledesigns, så find et nemt negledesign til dine første halloween negle.

4: Overvej at afslutte med en mat top coat

Selvom den blanke finish, vi normalt afslutter en color coat med, er smuk, kan en mat top coat gøre noget helt specielt ved dine halloween negle. Den matte top coat har den fordel, at den fremhæver detaljer i designet og kan få dine halloween negle til næste at se tegneserie-agtige ud.

 

Faktisk er der nogle halloween designs, der bliver endnu mere stemningsfulde med en mat finish og nogle vil endda se endnu mere dystre ud. 

 

5: Del dit resultat med vores andre kunder

Del dine halloween negle med vores andre kunder og modtag en masse positive kommentarer om dit flotte resultat. Ligeledes kan du finde en masse inspiration fra vores andre kunder til dine halloween negle. Bliv en del af vores Facebook gruppe lige her

Gå på jagt efter gellak farver i vores halloween kollektion

Hos Naillak har vi vores egne favoritter, når det kommer til gellak farver i forbindelse med halloween. 

Del dine halloween negle med vores andre kunder

Har du lavet de mest spooky halloween negle med vores gellak produkter, så vil vi blive rigtigt glade, hvis du vil hjælpe med at inspirere vores andre dejlige kunder. Dette kan du gøre ved at dele et billede af dine halloween negle i vores facebook gruppe. Har du stadig ikke fundet inspiration nok til dine halloween negle, så kan du helt sikkert finde en masse inspiration iblandt vores andre kunder på facebook gruppen.

Ofte stillede spørgsmål - Halloween negle

1: Er gellak bedre end almindelig neglelak til halloween negle?

Det korte svar er: Ja! En af de ting der gør, at gellak er meget nemmere at lave halloween negle med, er at tørretiden ved gellak er 30-45 sekunder, hvor almindelig neglelak skal lufttørre, hvilket kan gøre det svært og langtrukkent at lave halloween negledesigns.

2: Kan jeg selv aftage mine halloween gellak negle?

Det kan du sagtens! Alle vores gellak startsæt indeholder alt, du skal bruge for at aftage dine gellak halloween negle. Hvis du ikke har et startsæt, så kan vores gellak remover kit også bruges til at fjerne gellak halloween negle, hvis du for eksempel har fået lavet dine gellak negle ved en professionel negletekniker.

3: Hvor finder jeg inspiration til halloween negle?

Hos Naillak har vi masser af inspirationskilder til dine halloween negle. Du kan blandt andet gå på jagt i vores ShopTheLook univers, hvor du finder inspiration til en masse typer gellak designs. Du kan også gå på jagt i vores VIP univers, hvor alle vores glade kunder hjælper og inspirerer hinanden.

4: Hvordan finder jeg de rigtige halloween gellak farver?

Hos Naillak har vi gjort det ekstra nemt for dig at finde de bedste farver til at lave dit halloween design med. Vi har nemlig samlet en kollektion med vores yndlings halloween farver, hvor du helt sikkert kan finde farverne til dine halloween negle. Se kollektionen lige her

5: Hvordan får jeg mine halloween negle til at passe til min udklædning?

Tænk over farverne, stilen og temaet i din halloween udklædning. Du kan enten vælge, at farverne på dine halloween negle skal matche farverne i din udklædning eller også kan du gå efter, at dine halloween negle på en eller anden måde skal komplementere din halloween udklædning. 

Vælg eventuelt en enkelt farve som base og lad motivet på dine halloween negle være i fokus. Du kan også gå efter en stærk farve, der vil stå i kontrast til din halloween udklædning.