Negle design med gellak 2022

Har du en negle design-kategori, som du savner, så skriv til info@naillak.dk, så går vi igang med inspiration til dette design.

Kom i gang at lave negle design med gellak

Er du ved at være tryg ved at lave dine negle med enkelte gellak farver, og måske eksperimenteret lidt med skittles designs, så er det måske tid til at tage at gå videre til næste skridt i din gellak-rejse.  

Når du tager skridtet videre fra enkelt farvede gellak negle, så er det vigtigt, at du har de rigtige redskaber, der skal til før du kan opnå et flot result med dine negledesigns. Her hos Naillak anbefaler vi vores kunder at bestille dottings tools og et neglepenselsæt, som er en rigtig god start, når du skal igang med at lave dit første negledesign.

Vi kan stærkt anbefale, at du starter med at læse vores guide til dotting tools og negledesigns inden du går igang med dit første negle design med neglepensler og dotting tools. 

Læs blogindlægget lige her -> “Kom godt igang med neglepensler og dotting tools

Gellak vs almindelig neglelak til negle design

Du kender nok til problemet med almindelig neglelak. Det tager utroligt lang tid at lave og tørretiden for dine negle er lang, hvilket øger risikoen for et dårlig resultat, da eksempelvis støv der havner på dine negle, før de er tørre, tydeligt kan ses på det endelige resultat. Samtidig holder neglene kun et par enkelte dage, før de begynder at chippe og slippe fra dine naturlige negle. Gellak neglelak fra Naillak er et langtidsholdbart alternativ, som kun kræver en tørretid på 60 sekunder, alt afhængig af hvilken UV/LED lampe til negle, du vælger at bruge til at hærde din gellak med..

Når du laver negle design, så er det især brugbart med en kort tørretid. Dette gør at du nemt kan lave mange lag med forskellige gellak farver på dine negle uden at skulle vente mere end 60 sekunder mellem hvert lag. 

Hvis du er meget utålmodig, så kan du også nøjes med at “flash cure” din enkelte lag i dit design i 20 sekunder, hvilket blot sikrer at farven ikke blander sig sammen med de andre farver. Her er det dog vigtigt, at være opmærksom på, at de sidste farvelag i dit design stadig skal hærdes i 60 sekunder.

Grunden til at gellak neglelak fungerer anderledes end almindelig neglelak, er fordi at gellak blandt andet indeholder en gele, som skal tørres i en UV/LED lampe, hvorefter det størkner og sidder ekstra godt fast på dine negle. Normal neglelak, lufttørrer og hæfter sig derfor ikke lige så godt på dine naturlige negle, som gellak gør. 

Med normal neglelak, specielt de mørke toner, løber du desuden den risiko, at det farvede pigment fra neglelakken ved fjernelse vil misfarve dine negle. Misfarvede negle er dog ikke et problem ved brug af gellak neglelak, da gellak basen hærdes inden påføring af color coaten og derfor ikke lader neglen absorbere den gellak neglelak på samme måde. 

Hvordan laver jeg et negle design gellak?

Har du fået lyst til at lave dit eget negle design gellak negle derhjemme, men er lidt bekymret for, om du selv kan nå frem til et tilfredsstillende resultat? Den følelse er du bestemt ikke alene om. Mange af vores førstegangsbrugere af gellak neglelak er faktisk i tvivl, om de selv kan finde ud af at lave gellak negle derhjemme, hvis de for eksempel aldrig har haft den vane at lave negle selv. 

Vi er overbevist om, at en af grundene til, at vi har 5 stjerner på Trustpilot og mere end 2000 glade kunder, er, at vi tager alle vores kunder i hånden fra start og sikrer os, at alle får den bedste oplevelse med vores gellak produkter. 

Vi får blandt andet rigtigt meget positivt feedback på vores guideunivers til gellak, hvor vi gennem tekst og video viser vores kunder, hvordan de selv laver langtidsholdbare gellak negle med produkter fra os. 

Her finder du blandt andet følgende guides:

  1. Klargøring af dine negle
  2. Påføring af gellak base coat
  3. Påføring af gellak farve
  4. Påføring af gellak top coat
  5. Hvordan fjerner man gellak neglelak?

Ligeledes har vi startet et kundeunivers, hvor mange af vores glade kunder - på alle niveauer - hjælper og inspirerer hinanden til at lave de flotteste og mest kreative gellak negle.

Dit negle design skal laves efter du har påført din base farve i step 3. Din base farve vil ofte indgå i dit negle design, så husk at vær opmærksom på hvilket negle design du ønsker at lave, inden du påfører din base farve. 

Negledesigns der trender i 2022

Som du nok ved, så skifter trends og modetendenser hele tiden, og det gælder også for negle. Derfor har vi lavet en collage fyldt med inspiration, når du trykker på de forskellige negle designs. På  den måde sørger vi for, at holde alle vores kunder “up to date” på alle de nye negle designs som trender ude i den store verden. 

Ligesom på alle muligheder andre områder, så vil der altid være den klassiker som aldrig går af mode lige meget hvad. Indenfor negleuniverset, så vil det negle design, som er kommet for at blive, uden at tøve, være de franske negle.

Franske negle har næsten været på mode i 100 år, og det er et negle design, som virkelig er kommet for at blive. Dette skyldes blandt andet, at franske negle er relativt nemme at lave, samtidig med at de passer til et hvert outfit. 

I nyere tid, er flere begyndt at eksperimentere med de franske negle, ved at bruge flere farverige farver til at lave spidsen af neglen i designet. 

Udover franske negle, så nævnes mange spændende negle designs, såsom baby boomer, swirls og marble nails.

Følg med på denne side for at få en masse inspiration til dit næste negle design.

Negle design til gellak nybegyndere

Der findes et stort udvalg af negle designs, som du kan give dig i kast med, når du skal i gang med at lave dit første negle design. 

Vores anbefaling er faktisk blot at gå igang, da man lærer rigtigt meget ved at tage penslerne og sine dotting tools i hånden, og blot finde sin kreative side frem.

Med gellak er det super nemt både at påføre gellak og fjerne det igen. Derfor er det værste der kan ske, at du blot skal fjerne dit design, hvis du ikke er tilfreds. Eller kan du altid tilkøbe nogle tippers, som gør det nemt for dig at øve dig på de negle designs du drømmer om at give dig i kast med.  

Har du spørgsmål til negle design med gellak?

Sidder du inde med et spørgsmål vedrørende negle designs eller gellak generelt, som du bare ikke kan finde svar på, så er vi her til at hjælpe dig. Du kan altid fange os på info@naillak.dk eller på livechatten mellem 09:00-17:00 alle hverdage.