Top 10 “gør-det-selv” negledesigns med gellak

Top 10 “gør-det-selv” negledesigns med gellak

Inden du går i gang med at lave negledesigns med gellak, så er det vigtigt, at du har styr på de generelle do's and don'ts ift. Brugen af gellak. Derfor anbefaler vi altid, hvis du er nybegynder, at du øver dig 

Har du brug for en generel guide til at komme igang med gellak, så kan du læse vores generelle guide lige her

1: Franske negle

Franske negle er et tidløst design, som man bare ikke kan gå galt i byen med. Den helt klassiske franske negledesign er en nude base – som både kan være mere lyserød i det, eller hvidlig – med en hvid spids hvor den naturlige hvidlige neglekant er. Men inden for de sidste par år er der kommet en skøn farverig trend med det klassiske design. Man er begyndt at bruge andre farver til spidserne end den flotte hvide spids, som nu både kan være sort, lyserød eller neon grøn! For at lave designet kan man bruge penslen som er i selve gel neglelakken, en tynd nail art pensel, eller den nye ”French Brush” fra Naillak som gør det endnu lettere at få det smukke look.

Til vores Baby Boomer anbefaler vi vores nye “French Brush” for at opnå et endnu bedre resultat.

2: Baby Boomer

Baby boomer negle fik sit gennembrud i 2010’erne og er et friskt twist på det klassiske franske negle design. Baby boomer designet er en diskret gradient fra en lys lyserød eller nude base med hvide spidser. Forskellen på de normale franske negle og baby boomer designet er den flydende overgang der er mellem den nude base og de hvide spidser. Det kan give et mere mildt udtryk på neglen fordi der jo ikke er nogen hårde linjer på neglen. For at lave designet kan man bruge den nye ”Ombre Brush” fra Naillak, der gør det endnu lettere at opnå det flotte design.

Til vores Baby Boomer anbefaler vi vores nye “Ombre Brush” for at opnå et endnu bedre resultat.

3: Swirl negle

Når du laver swirl designs på dine negle er der fri leg! Swirl negle er et abstrakt look med en eller flere forskellige farver der laver de her ”swirls” eller linjer på neglen. Du kan gøre det med en nail art pensel og lave lige så få eller mange krogede linjer på neglen som du begærer! Selvom det lyder ret lige til at lave sådan et design på neglen, så kan det også være meget rart at se på lidt forskellig inspiration når det kommer til abstrakte designs – selvom det er abstrakt, så er det måske ikke helt lige til alligevel!

4: Flowers

Blomster kan man aldrig gå helt galt i byen med. De kan være store eller små, og mange eller få (det er altid godt med lidt rim når man alligevel er kreativ med neglene 😉). Blomster er også et at de ”nemmere” negle designs at begive sig i kast med – man skal bare bruge et dotting tool, og hvis ikke man har sådan en, så kan man bruge tandstikker eller strikkepinde! Et lille tip jeg kan komme med: hvis du laver hvide blomster med gul midte, så kan du måske godt forberede dig på, at folk kan få nogle konnotationer til spejlæg… Men hvem elsker ikke også lidt mad nail art!

5: Mix & Match

Mismatch negle er perfekt til dig der står og ikke kan vælge imellem dine to yndlingsfarver, når du skal til at ordne dine negle. Du tager faktisk bare de to farver, og lægger en farve på hver hånd. Det er en af de mere ”diskrete” negle ideer hvis man ikke er helt klar på at arbejde med pensler og dotting tools endnu – det giver alligevel et friskt pust til en ellers ensfarvede manicure. Og det bedste ved det hele er, at du jo også kan matche dine fødder med samme mismatch art og have både en flot manicure OG pedicure!

6: Skittles mani

Skittle manis er dejlig simpel, men også rigtig flot og farverig. Navnet får måske tankerne hen på slikposen Skittles, her i Danmark ville man måske også tænke på en god pose blandede bolsjer – for det er som navnet hentyder, en god blanding man lægger på neglene. Man vælger faktisk bare en masse af sine yndlingsfarver, og lægger én farve på hver negl. Du kan vælge at tage farver der lægger inden for samme farve, men forskellige nuancer, eller hoppe på negletrenden hvor man tager alle regnbuens farver og gør hverdagen endnu mere farverig med flotte negle!

7: Graphic Edge

8: Emojis

9: Marble negle

10: Mismatch negle

Mix & Match nail art er ved at få et gennembrud på negle scenen – inspireret af klassiske designs med endnu et twist i både farver og blanding af designs. Mismatch designs er en negletrend der blomstrer frem netop også fordi man kan have så dejlig meget kreativ frihed. Hvis man har lyst til orange franske negle men også nogle små hjerter – så er det da det man skal lave! Der er absolut ingen grænser her.

Har du brug for hjælp til at fjerne din gellak igen?