Naillak Ambassadør program

Naillak Ambassadør Program

Velkommen som ambasssadør hos Naillak! Vi er rigtigt glade for, at have dig med på vores ambassadør team 👋🏼

Det vil glæde os meget, hvis du vil offentliggøre din nye Naillak ambassadør-status på dine sociale medier

Hvordan fungerer vores ambassadør-samarbejde?

Hos Naillak er vi meget fokuserede på, at samarbejdet skal være sjovt og værdiskabende for begge parter. Derfor arbejder vi hårdt på at have en klar struktur for at sikre, at vores ambassadørers tid skaber mest muligt værdi for os, så vi kan give mest muligt tilbage til vores ambassadører.
Med hver enkelt farve, vi sender til dig som ambassadør, følger derfor en beskrivelse af en Colorbook, som vi forventer, at du skaber til og med farven.

Hvad er en Colorbook?

Vores Colorbook er en beskrivelse af billeder og andet content, vi forventer at modtage af gellak farven vi sender til dig.
En Colorbook vil, udover det vi forventer af dig, også indeholder forslag til andet content, du kan lave, uden at det er et krav. Ligeledes er vi meget åbne for andre ideer, du måtte have til content, vi kan lave med de enkelte farver. Vi sætter altid stor pris på fedt content og eget initiativ.
En Colorbook vil typisk indeholde 4-6 forskellige typer billeder og 1-2 små stemningsvideoer, som vi gerne vil have dig til at lave med den udvalgte farve. 

Hvordan modtager jeg min første Colorbook?

Ved samarbejdets igangsættelse vil vi dele en mappe med dig på Google Drive, hvori dine Colorbooks vil blive oprettet. I denne mappe skal du selv oprette undermapper til dine Colorbooks, hvori du placerer, det content som du laver til de enkelte farver.

Det er vigtigt, at du navngiver dine mapper og filer korrekt:

Mapper skal navngives efter farven, der er i fokus. Fx: “#52 - Snow” 

Filerne skal navngives efter de farver du har brugt. Fx: “52-42-32.png

Hvad gør jeg for at sikre, at min Colorbook lever op til jeres forventninger?

Hos Naillak har vi nogle faste rammer for, hvad der vores øjne er godt content og hvad der visuelt passer godt til vores brand. Det har vi skrevet en guide om for at give dig en forståelse for, hvad vi mener, er godt content

Du kan læse vores guide til godt content lige her

Hvor længe har jeg til at lave en Colorbook?

Normalt ser vi helst, at man bruger maks. en måned på at udarbejde en colorbook til den farve, man har modtaget. Men hele tanken bag vores koncept er, at det skal være så fleksibelt som muligt, så hvis du kun bruger en uge på at udarbejde farvens Colorbook, uden at det påvirker kvaliteten af det content, du laver, så er det også muligt. Du vil derefter kunne gå hurtigt videre til næste Colorbook. 

Når din Colorbook er udfyldt skal du kontakte os, så vi kan godkende den.

Hvad sker der, når min Colorbook er blevet godkendt?

Når du har færdiggjort den tilsendte farves Colorbook - og den er blevet godkendt - så er du klar til at gå i gang med næste Colorbook.
Hvis du ikke allerede har modtaget den, så kan du skrive til os på influencer@naillak.dk, hvor vi vil hjælpe dig med at få din næste farve og tilhørende Colorbook. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores Colorbooks eller generelt vores ambassadør-program hos Naillak, så er du altid velkommen til at skrive en mail til influencer@naillak.dk