Invitation til efterårskampagne

Kære Naillak-ambassadør

Hos Naillak Teamet vil vi gerne invitere dig til vores efterårskampagne for ambassadører. 

Vi elsker efterår og alle de skønne farver, som vi nu endelig kan begynde at bruge på vores negle.

Dem vil vi selvfølgelig gerne dele med vores kunder - og det er noget vi ved, at du er rigtigt god til hjælpe med. I den sammenhæng, vil vi derfor gerne sende dig nogle af vores efterårsfarver.

Det eneste krav, vi stiller, er, at du har lyst til at være kreativ og sammen med os lave en masse lækkert content i efterårsnuancer, som vi kan dele på vores sociale medier i løbet af de næste par måneder.

Derudover er der ikke de store betingelser, vi håber bare, at det kun er din egen fantasi, der sætter grænserne. Vi har dog en lille forventning og et håb om, at din deltagelse i denne kampagne vil resultere i 2-3 korte videoer og et par billeder af de forskellige lakker lignende dem nedenfor, når du modtager nye farver.

OBS: Ideen med dette samarbejde er, at vi løbende vil udvælge flere efterårsnuancer, som du selvfølgelig også vil få tilsendt, hvis vi ser en aktiv deltagelse fra din side med at uploade content, som lever op til vores forventninger til kvalitet.

Du vil blive inviteret til en Instagram-samtale, hvor du sammen med andre udvalgte ambassadører, kan hjælpe med at inspirere hinanden til at lave content.

Liste over content-ideer

1. Stemningsbilleder

2. Stemningsvideoer

3. Tutorials på video

4. Guides med billeder (Step by Step guide)

Ideer til efterårs-elementer:

1. Natur (efterårsstemning)

2. Blade, æbler, skovbund, landskab

3. Tænk efterårsfarver

 

Vi håber det hele lyder spændende for dig?

Du må meget gerne skrive til os på Instagram, hvis det kunne have interesse.


De bedste hilsner,
Team Naillak 

Inspiration til billeder:

 

 

 

Det vil være en stor hjælp for os, hvis du har mulighed for at navngive dine billeder, så vi ved hvilke farver der er brugt, eks. "baby-boomer-23.24.26.jpg"

Inspiration til videoer: