Influencer

Er du vores næste influencer?

Hos Naillak søger vi hver dag nye influencerer, som vil være med til at sprede vores vision om at det sagtens kan lade sig gøre at lave professionelle og langtidsholdbare negle hjemme i stuen uden krav om erfaring eller uddannelse. 

Dette tror vi på, fordi hos naillak har vi udviklet et guide universe som hjælper dig, samtidig med at vores kundeservice altid sidder klar på tasterne hvis du skulle have spørgsmål. Derudover har vi lavet en Facebook gruppe, hvor alle vores kunder kan dele deres egne negle til inspiration og samtidig hjælpe dem som skulle have spørgsmål. Vi vil også selv løbende komme med inspiration og guides til dine negle på alle vores sociale medier.  

Vores influencer program er egnet til dig med mere end 30.000 følgere eller månedlige læsere fordelt på de forskellige medier, som ønsker et længerevarende og mere fast samarbejde med os. 

Er du lige startet karrieren som offentlig “kendt” person, så frygt ej - Du kan stadig blive en del af et vores andre ambassadør-programmer, som efter vores mening giver bedre mening for begge parter:

Du kan læse mere om disse ambassadør programmer ved at klikke ind på de respektive links ovenfor.

Influencer program

Hos Naillak tror vi på længerevarende samarbejdsaftaler, og derfor skal vi, udover vores krav på 30.000 følgere, sikre os at du er det rigtige match for os, og samtidig at vi er det rigtige match for dig. Dette gør vi ved at tage en indledende samtale med dig omkring samarbejdets omfang og hvad vi kan tilbyde dig.

Som nævnt indledningsvist, så betyder din erfaring med neglelak ikke det store for os, bare du er ærlig over for dine følgere og tager dem med igennem din rejse erfaringsmæssigt med vores negleprodukter, så de får en fornemmelse af hvor hurtigt det er at lære. 

Du vigtigste for os, er at du kan sprede en glæde omkring vores produkt og at det kan blive en naturlig del af din hverdag og dine forskellige medier.

Ansøg om influencer samarbejde

Synes du vores influencer aftale lyder som noget for dig, så skal du være mere end velkommen til at sende os en indledende mail, hvor du skriver lidt om dig selv og dine værdier. 

Du kan fange os på:

info@naillak.dk - med titlen: “Influencer samarbejde”